NIK KIRJOS PRETIO KOLEGI BATINAMA: Sledeći put mi to reci u facu, teško da bi posle toga ikad više progovorio!
Nik Kirjos, Foto: AP

KAKAV IDIOT!

NIK KIRJOS PRETIO KOLEGI BATINAMA: Sledeći put mi to reci u facu, teško da bi posle toga ikad više progovorio!

Sada je prevršio svaku meru!

Objavljeno:

Ranije ove godine, Nik Kirjos i Kasper Rud susreli su se na mastersu u Rimu, a Australijanac je sa tog meča diskvalifikovan, zbog čega je Norvežanin automatski pobedio.

Posle toga, on je to proslavio na društvenim mrežama, što se Kirjosu nije svidelo. Ove srede, Ruda su novinari upitali da prokomentariše tu situaciju.

- Video sam šta je tada pisao o mojoj proslavi. Okej, bio je diskvalifikovan, ali kada pogledate naše međusobne duele, vodim sa 1:0. Da li to znači da sam pobedio? Pa, tako piše. Bio je potpuno lud kada smo se sreli. Bilo je lepo da pobedim. Da li sam slavio ili ne? Ne zanima me. Bio sam srećan jer sam osvojio 90 poena i dobio 50.000 dolara, pa zašto ne bih slavio?! Njegov je problem što je idiot na terenu - Rud nije birao reči kada je pričao o Kirjosu.

Nik Kirjos
Nik Kirjos foto: Printscreen/Twitter/@boscoffernandes

Naravno, čim je bahati Australijanac grčkog porekla (čije prezime inače na grčkom znači gospodin, kakva ironija!!!) čuo šta je Norvežanin pričao, nije mu trebalo puno vremena da sroči uvredljiv tvit, u kom je čak i fizički zapretio rivalu. Doduše, indirektno:

- Hej, Kaspere, sledeći put kada budeš imao nešto da kažeš, bio bih ti zahvalan da mi to kažeš u facu, jer sam siguran da posle toga ne bi još mnogo puta progovarao. Sve do tada, radije ću gledati kako se boja suši nego tebe kako igraš tenis, dosado jedna. A opet, shvatam zašto moraš da stavljaš moje ime u usta, pošto ljudi ne bi ni znali da igraš tenis. Srećno u Milanu - dovršio je Kirjos u sarkastičnom tonu.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.