POBEDIO KRAJINOVIĆA, PA ODLUČIO DA PRETI ĐOKOVIĆU: Ne znamo samo odakle mu hrabrosti za ovakvu izjavu!
Đoković i Krajinović, Foto: Zorana Jevtic

MA daaaaaj...

POBEDIO KRAJINOVIĆA, PA ODLUČIO DA PRETI ĐOKOVIĆU: Ne znamo samo odakle mu hrabrosti za ovakvu izjavu!

Mnogo se "izložio"

Objavljeno:

Denis Šapovalov je slavio protiv Filipa Krajinovića u finalu turnira u Stokholmu i tako stigao do prvog trofeja u karijeri. Čim ga je osvojio, to mu je podiglo samopouzdanje, posebno kada su u pitanju naredni poduhvati

Kanađanin koji je oduvek bio poznat po smelim izjavama sada tvrdi da nije tako daleko dan kada će mlađi naslediti neprikosnovenu trojku na vrhu.

- Siguran sam da će sledeće sezone biti mnogo iznenađenja. Očigledno je da "velika trojka" i dalje tu, još igraju dobro. Ipak, pre ili kasnije, skinućemo ih sa vrha. Treba samo da budemo strpljivi - rekao je Šapovalov.

Denis Šapovalov
Denis Šapovalov foto: EPA/Rhona Wise

On je naznačio koji bi igrači mogli da ugroze Novaka, Rafu i Rodžera.

- Mlađi igrači polako počinju da se penju na ATP listi. Medvedev je u poslednjih nekoliko meseci zaista napravio veliki prodor. Siguran sam da će ga slediti mnogi, ima tako mnogo talentovanih momaka. Tu su Frensis Tijafo, Stefanos Cicipas, Aleksander Zverev. Svako ima svoj put - kaže Kanađanin i dodaje:

- Što se mene tiče, mislim da sam se dosta lako probio na listi, uz par dobrih rezultata. Moja igra još nije bila tu, imao sam dosta uspona i padova. Radio sam poslednjih nekoliko godina na ispravljanju slabosti u igri kako bih je učinio mnogo boljom - zaključio je Šapovalov.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.