OTKRIVENO KAKO JE UMRLA SESTRA IVANIŠEVIĆA: Operacija je prošla kako treba, a ona se više nije probudila...
Goran Ivanišević, Foto: EPA/Andy Rain

užas

OTKRIVENO KAKO JE UMRLA SESTRA IVANIŠEVIĆA: Operacija je prošla kako treba, a ona se više nije probudila...

Srđana Ivanišević je preminula u 53. godini, a brat Goran bio je izuzetno vezan za nju

Objavljeno: 12:16h

Proslavljeni hrvatski sportista Goran Ivanišević i njegova porodica prolaze kroz najteže trenutke u životu. Naime, bivši teniser ostao je bez sestre Srđane, a sada su otkriveni i detalji smrti.

Srđana je bolovala od Hodžkinsove bolesti, a njen otac Srđan kaže da je, iako je bila bolesna, uvek bila snažna i puna života. Isto se desilo i uoči operacije posle koje se Goranova sestra nije probudila...

- Imala je rak limfnih čvorova kad je bila mala. Imala je zračenje i sve je to ostavilo traga. Bolest se nije vratila, ali su oštećena bila u svim mekim tkivima. Posebno pluća i srce... Pre godinu dana imala je tešku virusnu upalu pluća. Bila je jako slaba. Virus je napao tri zaliska i bila je potrebna promena. Operacija je trajala 11 sati. Sve je bilo kako treba, planirali su kako da je probude. Došlo je do hipertenzije i nisu mogli da joj pomognu - objasnio je otac Srđan za "24.sata.hr".

foto: Printscreen/Eurosport

Ivaniševići nisu jedini koji tuguju zbog Srđaninog preranog odlaska, pošto su na njenoj zgradi okačene dirljive oproštajne poruke.

- Bila je omiljena u zgradi... bila je borac u životu... borila se za interese naše zgrade i svih stanara... neka joj bude mirno na drugoj adresi - bile su neke od poruka stanara u zgradi pokojne Srđane Ivanišević.

Srđana Ivanišević je preminula u 53. godini, a brat Goran bio je izuzetno vezan za nju.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.