KAKAV GOSPODIN: Nole se obratio publici na japanskom, pa odao priznanje ljudima najzaslužnijim za njegove uspehe!
Novak Đoković, Foto: EPA

BRAVO, MAJSTORE

KAKAV GOSPODIN: Nole se obratio publici na japanskom, pa odao priznanje ljudima najzaslužnijim za njegove uspehe!

Imao je zahvalnost i za domaćina

Objavljeno:

Novak Đoković se odmah po osvajanju prve titule u karijeri u Tokiju, glavnom gradu Japana, pun emocija obratio prisutnima na stadionu.

Naravno, počeo je na japanskom jeziku posle trijumfa nad Džonom Milmanom.

- Koničiva (pa je rekao još nešto na japanskom). Hvala Džone za lepe reči, veoma lepo je od tebe što si to rekao. I ja takođe imam lepe reči za tebe, kao ličnost na terenu i van njega. Uvek igraš sa srcem i iskrenošću, imaš izuzetan takmičarski duh, potpuno si zaslužio da igraš ovo finale.

Novak Đoković
Novak Đoković foto: AP

Osvrnuo se i na tim ljudi koji cele sezone stoji iza njega, na čelu sa Marijanom Vajdom.

- Zbog onoga što radimo van terena, onoga što gotovo niko ne vidi, sam vam mnogo zahvalan. Ovaj uspeh koji pravim je takođe i vaš uspeh - poručio je svom stručnom "štabu".

Imao je zahvalnost i za domaćina:

- Bio je ovo prvi put da sam igrao u Japanu, bila je ovo neverovatna nedelja i van terena. Imam veliku zahvalnost prema organizaciji turnira i sponzorima, jer su radili na tome da se osećamo komforno i kao kod kuće. Proveli smo prelepih 10 dana u Japanu, jedva čekam da se vratim sledeće godine na Olimpijske igre. I na kraju, zahvaljujem svim navijačima, hvala što ste dolazili svaki dan, donosili strast i ljubav prema igri. Zbog toga smo se osećali izuzetno na terenu i sve ovo što radimo imalo je veću svrhu - zaključio je novi šampion ATP turnira u Tokiju.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.