MAGIJA NA DELU: Za Novaka ne postoji nemoguća misija!
Foto: Printskrin

ne može mu niko ništa

MAGIJA NA DELU: Za Novaka ne postoji nemoguća misija!

Ovo je baš frustrirajuće...

Objavljeno:

Novak Đoković se pobedom nad Davidom Gofanom plasirao u svoje prvo finale na ATP turniru u prestonici Japana. Meč je trajao 89 minuta, a Novak je bio u karakterističnoj zoni pri udarcima. Kada je takav slučaj, gledaoci kraj TV ekrana imaju utisak kao da prate video igricu u kojoj pomerate svog igrača tačno tema gde treba i sve izgleda prelako.

Dok mi pored ekrana ostajemo u čudu lakoćom kojom Đoković "crta" po terenu, sa druge strane njegovim protivnicima preostaje samo da u neverici isprate nestvarne poteze najboljeg tenisera na planeti.

Baš u toj situaciji se našao David Gofan početkom drugog seta. Novak je zapretio na startu seta i u prvom servis gemu Belgijanca došao do brejk lopte. Gofan je odigrao nekoliko sjajnih udaraca, ali to nije bilo dovoljno jer je Srbin upalio turbo mod i pretvorio se u živi zid o kojeg se sve odbija.

A onda kada je Gofan pomislio da izvuče Novaka na mrežu, Đoković je podsetio još jednom sve zašto ga nazivaju čovekom od gume. Magija.

Da se radi o presudnom poenu potvrdio je dalji tok meča budući da je Novak zarađeni brejk očuvao do kraja meča i slavio za novo ATP finale, a prvo u Tokiju, u kom ga čeka Džon Milman.

BONUS VIDEO:

(Esperso.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.