O DRAMI KOJU JE PROŠLA NIKO NIJE ZNAO: Otkrivene neverovatne pikanterije iz privatnog života Jelene Janković!
Jelena i Snežana Janković, Foto: Dragan Kadić

OTKRILA

O DRAMI KOJU JE PROŠLA NIKO NIJE ZNAO: Otkrivene neverovatne pikanterije iz privatnog života Jelene Janković!

Posebno je teško bilo u poslednjih godinu i po dana

Objavljeno:

Zlatno doba srpskog ženskog tenisa bilo je dok su igrale Ana Ivanović i Jelena Janković.

U međuvremenu, Ivanovićeva se udala za nemačkog fudbalera Bastijana Švajnštajgera sa kojim je dobila dvoje dece, a Jankovićeva je ostala verna tenisu, ali zbog povreda nije uspela da se vrati u svetski vrh gde po kvalitetu sigurno pripada.

Posebno je teško bilo u poslednjih godinu i po dana.

- Mnogo smo vremena proveli tražeći dobre lekare. Izmoždili smo se u tome i premda se ona sada oseća dobro, još uvek nije sve došlo na svoje. Sada je dobro, ali ne znam da li je to dovoljno - rekla je Snežana Janković, teniserkina majka za "Story".

Dok ne igra, Jankovićeva uživa u novcu koji je zaradila tokom karijere i putuje sa partnerom čiji identitet ne želi da otkrije javnosti.

- Kada živite svoj san i volite to čime se bavite, teško je da mu jednog dana kažete doviđenja. Mnogo je teško i ona čeka da vidi da li će moći ponovo da zaigra. U međuvremenu, srećna je i zadovoljna, to se i vidi po slikama koje objavljuje. Uživa u životu, ispunjena je emotivno. Ima divnu vezu i logičan sled događaja je da razmišlja o udaji - potvrdila je majka Jelene Janković.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.