ISPOVEST DIJANE ĐOKOVIĆ SA SUZAMA U OČIMA: Nismo imali pare, bile su sankcije, a neko kao da je oduzeo deo mene!
Dijana i Novak Đoković, Foto: Damir Dervišagić

POTRESNO!

ISPOVEST DIJANE ĐOKOVIĆ SA SUZAMA U OČIMA: Nismo imali pare, bile su sankcije, a neko kao da je oduzeo deo mene!

- Nole je vikao kao magare, odmah sam znala da je moj - između ostalog je rekla mama Dijana

Objavljeno:

Novak Đoković je trenutno jedan od modernih heroja srpske nacije. Najbolji je teniser sveta, malo mu fali da postane i najbolji u istoriji (pitaće se i Rafa i Rodžer, naravno), ali put do zvezda zaista je popločan trnjem.

Tu floskulu je u svom ogromnom intervjuu dala majka Dijana, koja je po prvi put otkrila neke strašno potresne detalje, koji teraju suze, kako na njene, tako i na oči čitalaca.

- Kada je Novak napunio 12 godina, Jelena Genčić nam je kazala da ona više ne može da ga trenira. Da ju je prerastao. Sa 13 godina smo morali negde da ga pošaljemo. Najpre su nam govorili da ga vodimo u Ameriku, ali mi smo mislili: „Gde ćeš tamo preko bare? Nema šanse, daleko je! Mali je!” Sva sreća pa je otišao kod Nikole Pilića u Nemačku. Mada i to je bilo teško, jer nismo imali pare, vize. Bile su sankcije. Nisam ga videla dva ili tri meseca kada je prvi put otišao. Činilo mi se kao da je neko deo mene otkinuo - priča sa suzama u očima i zastaje kako se ne bi potpuno rasplakala:

Novak Đoković
Novak Đoković foto: EPA/Justin Lane

- Posle se navikneš da on putuje, odlazi, a da ga majka dočekuje kod kuće! Imala sam Marka i Đoleta pa sam pazila na njih. Onda je otišao Marko pa Đole i na kraju smo ostali muž, pas i ja. Drago mi je što su njih trojica vezana i što se ta veza održala i danas - ističe Dijana Đoković za Blic.

A majka kao majka. Vezana je za svog prvenca.

- Čujemo se, naravno, ali ne onako kao nekada. Pre neki dan sam ga zvala jer me je interesovalo da čujem kakvo je stanje sa povredom i kako se oseća. Čuli smo se i dok je bio u Americi. Videla sam i ja kao i svi ostali preko televizije da se povredio. Nadam se da će da prođe to malo bezbolnije. Bio je u naletu, nije mu ovo trebalo. Ali... Zadesi te tako nešto kad se najmanje nadaš.

Tako da, Srbijo, nemoj uvek da budeš toliko puna kritike prema Noletu i njegovoj familiji, i oni su ipak SAMO ljudi...

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.