KU**IN SINE IZ SRBIJE! Novak dobio uvrede sa tribina pa poručio: Naći ću te posle meča zbog ovoga, veruj mi!
Novak Đoković, Foto: Printscreen/Youtube

incident

KU**IN SINE IZ SRBIJE! Novak dobio uvrede sa tribina pa poručio: Naći ću te posle meča zbog ovoga, veruj mi!

Usledila je rutinska pobeda nad Kudlom, te je novinare na konferenciji kopkalo da saznaju šta se tačno dogodilo

Objavljeno: 10:47h

Težak skandal desio se u noći između petka i subote na US openu, a u centru pažnje je bio Novak Đoković. koji je u međuvremenu ispao od Vavrinke.

Tada je uoči meča 3. kola protiv Denisa Kudle srpski teniser doživeo neprijatnost na zagrevanju kada ga je jedan navijač sa tribina vređao, pa je besni Đoković ušao u raspravu s njim.

Svi svetski mediji su brujali o incidentu, ali nije se znalo šta je gledalac tačno rekao najboljem igraču sveta i time izazvao njegovu žestoku reakciju. Međutim, sada je otkriveno o kakvoj se uvredi radi, koja je bila i šovinistička.

- Ajde, kurvin sine iz Srbije - začulo se s tribina, a Đoković, koji inače ima čelične živce, nije mogao da ostane imun na takvu psovku, već je krenuo ka navijaču i poručio mu:

- Naći ću te posle meča zbog ovoga, veruj mi! - besan kao ris bio je Srbin dok je preteći upirao prstom ka navijaču.

Usledila je rutinska pobeda nad Kudlom, te je novinare na konferenciji kopkalo da saznaju šta se tačno dogodilo. Nole, u svom stilu, nije želeo bilo šta da otkriva.

- Ostaviću to između nas. Međutim, sigurno mi je pomogao, on to ni sam ne zna. A ovo što je rekao... Njujork uveče, gužva. Nekoliko momaka je popilo više pića nego što im je, pretpostavljam, bilo namenjeno - stigao je da se našali srpski šampion, koji je u ranim jutarnjim satima predao meč protiv Stana Vavrinke.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.