SAD JE I PROTIVNIKU PREKIPELO: Kirjos se opet pravio lud, napadao sudiju iz čista mira! Rival ga iznapušavao!
Nik Kirjos u raspravi sa sudijom, Foto: EPA/Jason Szenes

OPET POMRAČENJE SVESTI

SAD JE I PROTIVNIKU PREKIPELO: Kirjos se opet pravio lud, napadao sudiju iz čista mira! Rival ga iznapušavao!

Australijski teniser je u prvom kolu US opena savladao domaćeg igrača Stiva Džonsona posle tri seta (6:3, 7:6, 6:4)

Objavljeno:

Sve nade koje smo imali da će se Nik Kirjos promeniti i da njegovo ponašanje ide na bolje kao što je izjavljivao posle jednog turnira opet su pale u vrlo duboku vodu.

Australijski teniser je u prvom kolu US opena savladao domaćeg igrača Stiva Džonsona posle tri seta (6:3, 7:6, 6:4), ali je opet njegova pobeda ostala u senci budalaština koje je pravio tokom meča. Početkom drugog seta je rekao zanimljivu rečenicu.

On je još 2015. godine izjavio da je ljut na roditelje zato što su ga poslali na tenis, a ne na košarku koju je više voleo.

- Nisi mogao da izabereš dosadniji sport da ti bude profesija - rekao je Kirjos u obraćanju samom sebi početkom prvog seta, nezadovoljan situacijom na terenu.

Tada je počela nervoza, a sve je kulminiralo krajem prve deonice kada je Kirjos ušao u raspravu sa sudijom posle opomene zbog vremena koje mu je trebalo prilikom servisa. U pauzi između gemova, Australijanac je morao da reši problem sa sudijom.

- Prestani da se za****vaš i hajde da igramo tenis - poručio je Kirjosu besni Džonson.

Nije to mnogo zanimalo Kirjosa već je nastavio da se raspravlja sa sudijom.

- Zašto gledaš u mene dok se spremam za servis? Vidiš da se publika kreće u toku poena, tvoj je posao da središ to - nastavio je australijski teniser da grmi na sudiju.

U drugom kolu US opena, Kirjos će igrati protiv Francuza Antoana Hoanga, a ostaje da se vidi da li će nove bahatosti Australijanca ostati nekažnjene.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.