I NADAL I ĐOKOVIĆ ĆE OSVOJITI VIŠE OD 20 GREN SLEMOVA: Ostali teniseri nemaju šanse da ih isprate!
Novak Đoković i Goran Ivanišević, Foto: EPA/Peter Klaunzer

NI ON SE NE USUĐUJE

I NADAL I ĐOKOVIĆ ĆE OSVOJITI VIŠE OD 20 GREN SLEMOVA: Ostali teniseri nemaju šanse da ih isprate!

Pehar u Londonu približio je srpskog tenisera Rafaelu Nadalu koji ima 18 i Rodžeru Federeru koji je vlasnik 20 Gren slem trofeja

Objavljeno:

Od trenutka kada je Novak Đoković u julu osvojio petu titulu na Vimbldonu i ukupno 16. u karijeri, polemika o najboljem teniseru svih vremena samo se još više produbila.

Pehar u Londonu približio je srpskog tenisera Rafaelu Nadalu koji ima 18 i Rodžeru Federeru koji je vlasnik 20 Gren slem trofeja.

Jedan od onih koji ne sme da prognozira ko će poneti titulu najvećeg tenisera svih vremena je i Goran Ivanišević, bivši osvajač Vimbldona koji je u Đokovićevom stručnom štabu.

- U toj borbi za titulu najboljeg svih vremena ljudi će uvek gledati koliko je ko osvojio ili će navijati za one koje više vole, čak i ako se dogodi da Novak Đoković, Rafael Nadal i Rodžer Federer završe karijere sa istim brojem trofeja. Teško je izabrati, svi su genijalni na svoj način, igraju na neverovatnom nivou i jedni druge teraju na još više standarde. U finalu Vimbldona, u tom meču Novaka i Rodžera, videli smo neke neverovatne poene koje ostali na ATP turu ne mogu da isprate. Na primer, Luka Puj je odigrao najbolji set u 2019. u Sinsinatiju protiv Novaka i opet je izgubio meč. To vas tera da razmišljate šta je potrebno ti momci da urade da bi pobedili Novaka, Rafu ili Rodžera - izjavio je Ivanišević.

Teško je prognozirati kome će pripasti titula najvećeg.

- Svi žele da završe karijeru sa najviše Gren slem trofeja. Da budu ispred druge dvojice. Teško je predvideti, ali mislim da će Nadal i posebno Đoković na kraju imati više od 20 najvećih titula - zaključio je bivši hrvatski teniser.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.