NAJLEPŠA SVETSKA TENISERKA ŽRTVA PREVARE: Narkoman se predstavljao kao brat Eženi Bušar, jeo i pio koliko je hteo!
Eženi Bušar, Foto: AP/Mark Blinch

MALO SE ZAIGRAO

NAJLEPŠA SVETSKA TENISERKA ŽRTVA PREVARE: Narkoman se predstavljao kao brat Eženi Bušar, jeo i pio koliko je hteo!

Osoblje hotela nije sumnjalo da je u pitanju prevara

Objavljeno:

Jedna od najlepših svetskih teniserki Eženi Bušar žrtva je prevare.

Kako piše "WSVN Majami", Solomon Šlomo Azari uhapšen je u luksuznom hotelu gde Bušar živi. Prevarant se našao na slobodi, jer je platio kauciju, a biće osuđen zbog organizovane prevare od 20.000 dolara, lažnog predstavljanja i posedovanja kokaina. Prevarant je dva meseca živeo na račun lepe kanadske teniserke, jeo i pio na krovu luksuznog hotela i napravio račun od 42.000 dolara. U vreme dok se Azari gostio na njen račun, Eženi Bušar je bila u Evropi gde je igrala na Rolan Garosu i Vimbldonu.

Prevarant Azari je uspeo da prođe pored osoblja luksuznog hotela tvrdeći da je brat Bušarove, a kako pišu mediji, Kanađanka se nekoliko puta susrela sa Azarijem, a čak je viđana sa njim i u hotelskom baru. Međutim, "Foks news" piše da je Bušar pod zakletvom izjavila da nikada nije videla tog čoveka i da on nije imao ovlašćenje da koristi njen račun.

Osoblje hotela nije sumnjalo da je u pitanju prevara sve dok menadžer Bušarove nije uložio žalbu na visok trošak od 29.000 dolara do 30. jula. Ubrzo je pokrenuta istraga, a u međuvremenu je još 13.000 dolara naplaćeno na teniserkin račun. Prevarant je uhvaćen u nedelju kada je sa prijateljima otišao u restoran pomenutog hotela.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.