IMALA JE 120 KG I HTELA DA SE UBIJE, A SADA... Jelena Dokić oduzima dah na moru u Hrvatskoj! Skinula se i u bikini!
Jelena Dokić, Foto: Printscreen/Instagram

TRANSFORMACIJA

IMALA JE 120 KG I HTELA DA SE UBIJE, A SADA... Jelena Dokić oduzima dah na moru u Hrvatskoj! Skinula se i u bikini!

Kada je završila igračku karijeru, počeli su njeni problemi sa kilogramima

Objavljeno:

Slavna australijska teniserka srpskog porekla Jelena Dokić je doživela transformaciju o kojoj mnogi mogu samo da sanjaju.

Nekada četvrta igračica sveta na Instagram je postavila fotografije sa odmora u Hrvatskoj i sve je ostavila bez teksta sjajnim izgledom. U oktobru 2018. godine, Dokićeva je imala čak 120 kilograma, a sada izgleda bolje nego ikada ranije.

Kada je završila igračku karijeru, počeli su njeni problemi sa kilogramima. Zbog nesigurnosti i zato što je bila nesrećna tešila se hranom. Zbog zluradih komentara i izgleda bilo ju je sramota da izađe iz kuće.

Onda je usledila nagla promena. Rešila je da promeni život i otpočela program za mršavljenje koji je osmislila Dženi Krejg, a na Instagramu je redovno objavljivala fotografije na kojima se video napredak.

- Nisam znala da sam za to kada sam započela sa ovim programom, ali veoma brzo sam otkrila koliko je lako i zgodno i kako je zapravo hrana ukusna. Volela sam i činjenicu što su svi moji obroci spremljeni gotovo bez potrošenog vremena i imala sam više od 70 obroka da izaberem bez da da ugrozim pohod ka gubitku kilograma. Omiljeni deo procesa bila je činjenica da imam sopstvenog stručnjaka koga viđam jednom nedeljno i koji me podržava na mom putu. Ovakva podrška menja život - izjavila je Dokićeva jednom prilikom.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.