NOVAK JE KAO ZID: Slavni Doktor plakao kao dete zbog Federerovog poraza!
Novak Đoković i Rodžer Federer, Foto: EPA/Laurence Griffiths

NIJE MU BILO LAKO

NOVAK JE KAO ZID: Slavni Doktor plakao kao dete zbog Federerovog poraza!

Imao je Švajcarac dve meč lopte pri rezultatu 8:7 i 40:15 na svoj servis i mnogi njegovi navijači su mislili da će on osvojiti 21. Gren slem pehar u karijeri

Objavljeno:

Nije samo Rodžeru Federeru teško pao poraz u finalu Vimbldona od Novaka Đokovića.

Imao je Švajcarac dve meč lopte pri rezultatu 8:7 i 40:15 na svoj servis i mnogi njegovi navijači su mislili da će on osvojiti 21. Gren slem pehar u karijeri. Da tako ne bude, pobrinuo se Srbin koji je slavio sa 3:2.

Jedan od najvećih Federerovih navijača je i slavni italijanski vozač Moto GP trka Valentino Rosi koji je teško podneo izgubljeno finale švajcarskog tenisera, teže nego svoje poraze na stazi.

- Veliki sam Rodžerov fan i plakao sam zajedno sa svojim prijateljima kada se igralo finale Vimbldona. Mislili smo da je sve gotovo kada je imao dve meč lopte i velika je šteta što je izgubio od Đokovića - rekao je Valentino Rosi.

Valentino Rosi je teško podneo Federerov poraz
Valentino Rosi je teško podneo Federerov poraz foto: EPA/Cladio Giovannini

Osvrnuo se Italijan i na veliku trojku.

- Novak je vrlo jak i deluje kao zid, nikad ne greši... Ovo je poseban trenutak u tenisu, da imamo u isto vreme Đokovića, Federera i Rafaela Nadala. Nikada ranije se nije ništa slično desilo, možda se nikada više i neće ponoviti. Slično je i u fudbalu, kao Kristijano Ronaldo i Lionel Mesi, samo nema trećeg - dodao je Doktor.

Trofej na Vimbldonu je 16. Gren slem titula u Đokovićevoj karijeri i sada ih ima četiri manje od Švajcarca koji ima 20 pehara sa najvećih turnira.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.