JEDAN ČOVEK ĆE BITI NAJSREĆNIJI: Đoković odmah ispričao koju ulogu je odigrao u Ivaniševićevom osvajanju Vimbldona!
Novak Đoković i Goran Ivanišević su odmah krenuli sa radom, Foto: Printscreen/Instagram/djokernole

Presrećan zbog saradnje

JEDAN ČOVEK ĆE BITI NAJSREĆNIJI: Đoković odmah ispričao koju ulogu je odigrao u Ivaniševićevom osvajanju Vimbldona!

Oni su već počeli sa zajedničkim treninzima

Objavljeno: 10:55h

Novak Đoković će tokom Vimbldona imati pojačanje u svom stručnom štabu, a to će biti bivši šampion Goran Ivanišević.

Dugogodišnje prijateljstvo između bivšeg hrvatskog tenisera i Srbina će u ovom periodu biti podignuto na viši nivo, pošto će osvajač trofeja iz 2001. godine pomagati Marijanu Vajdi tokom turnira.

Tim povodom se konačno oglasio i sam najbolji teniser sveta putem svog Instagrama, gde je istakao da će najsrećniji zbog saradnje sigurno biti njegov trener iz mladosti Nikola Pilić.

- Veoma sam zahvalan Goranu što je prihvatio da sarađujemo na ovogodišnjem Vimbledonu. Odrastao sam gledajući ga kako igra na najvećim turnirima i navijao za njega iz sveg glasa, a sada ga imam na svojoj strani mreže. Verujem da je puno ljudi uzbuđeno zbog naše saradnje, a pogotovo jedan čovek .. Šjor Niki Pilić. - Dragi Niki, hvala ti što si mi dao priliku da Goranu nosim užinu dok se pripremao za svoj slavni trofej na Vimbledonu 2001 godine. Hvala Marijanu koji je prihvatio da pozovemo Gorana u naš tim i time ga još više ojačamo pred ovaj važan turnir. Idemooo - poručio je Novak uz zajedničku sliku sa treninga.

Počele su borbe na travi Vimbldona, a Novak Đoković (danas u prvom kolu igra s Kolšrajberom), koji je pojačao stručni štab Goranom Ivaniševićem, prvi je favorit za odbranu titule s kvotom 2,50. Kvota na Federera je 4,00, a na Nadala 6,50… Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za osvajača Vimbldona.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.