NAJSRAMOTNIJA IZJAVA NIKA KIRJOSA O ĐOKOVIĆU: Borim se sa protivnikom, sudijama, a onda i ovim idiotima!
Nik Kirjos, Foto: AP

NAJGORI ČOVEK SVETSKOG TENISA

NAJSRAMOTNIJA IZJAVA NIKA KIRJOSA O ĐOKOVIĆU: Borim se sa protivnikom, sudijama, a onda i ovim idiotima!

- Jeste li videli kada se on dere na decu koja donose loptice i lomi rekete? - kaže Australijanac grčkog porekla

Objavljeno:

Nik Kirjos je ponovo u centru pažnje zbog odvratnog ponašanja, pošto se na Kvinsu svađao sa sudijom tokom meča sa Robertom Karbaljesom Baenom.

- Da li se je..no šališ sa mnom? To je bio aut. Imaš samo jedan posao… I kačket ti je smešan, čak ni nema sunca, zašto ga nosiš? Sprdaš se sa mnom - rekao je Kirjos.

Posle toga, dao je i veoma zapaljive izjave za medije. Počeo je sa sudijskom greškom:

- Videli ste šta se dešava kada nema hok-aj sistema!", odmah je krenuo da se žali 24-godišnji Australijanac, "Lopta je bila pola metra u autu, a linijski sudija kaže da je unutra. Mislim, čoveče, plaćen si za to, a ja zbog tvoje greške gubim desetine hiljada dolara. NaJgore je što oni nemaju kazne za greške, a unište meč. Mislim, brate nemoj da mi sudiš kao da je u pitanju čelendžer.

Nastavio je tako što je opljuvao navijače.

- Igrao sam tri i po sata, a ležao sam na terenu dva minuta! I oni mi se smeju! Znaš šta, brate, borim se sa pritivnikom, sa sudijama, a onda i sa ovim idiotima na tribinama. Istina je da od njih živim, ali me baš briga da ćutim - kaže Kirjos.

Nole u razgovoru sa novinarima - večito nasmejan
Nole u razgovoru sa novinarima - večito nasmejan foto: Starsport©

A onda je zaista otišao korak dalje. Ovakve reči o Novaku Đokoviću, koji je najbolji teniser planete i jedan od najvećih sportskih dobrotvora zaista nisu na mestu. Pa, čak i posle onih Noletovih reči o njemu.

- Pričao je da mi je nudio pomoć pre pet godina, ali zašto bih ja išao kod njega!? Šta on to ima da mi kaže, kako misli da mi pomogne. Niste mi jasni... Jeste li videli kada se on dere na decu koja donose loptice i lomi rekete? Jeste li videli!? Pa šta on to može da me nauči i pomogne... Neka hvala! - istakao je bezobrazni Australijanac.

Sram te bilo, Nik!!!

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.