PUKLI KAO OBLANDA: Ovoliko lošu organizaciju Rolan Garosa teniski svet ne pamti! Blamaže se nizale jedna za drugom!
Rolan Garos, Foto: EPA/Caroline Blumberg

ROLAN GAROS 2019.

PUKLI KAO OBLANDA: Ovoliko lošu organizaciju Rolan Garosa teniski svet ne pamti! Blamaže se nizale jedna za drugom!

Iz Teniskog saveza Francuske niko nije komentarisao ove navode

Objavljeno:

Organizatori Rolan Garosa tražili su od zaposlenih da popune upražnjena mesta u ložama koja su namenjena sponzorima tokom mečeva u subotu, piše Rojters.

Sedišta namenjena zvaničnicima i sponzorima turnira često su bila prazna na centralnom terenu "Filip Šatrije" dok su se za finale borili Đoković i Tim odnosno Barti i Vondroušova za trofej. Kako se navodi, vlasnici ulaznica radije su uživali u onome što im je nuđeno van stadiona nego u tenisu. Čak ni teniski klasik Rafaela Nadala i Rodžera Federera u petak, meč na koji se ide da se bude viđen, nije uspeo da privuče gospodu u odelima da budu na svojim mestima.

Situacija nije bila bolja ni u subotu, kada je Teniski savez Francuske došao na ideju da zaposlenima ponudi da popune prazna mesta.

- Zbog promene rasporeda za subotu, menadžment turnira ima zadovoljstvo da zaposlenima od strane Saveza i njihovim saradnicima obezbedi pristup ložama od 12 časova kako bi gledali završnicu muškog polufinala i početak ženskog finala - navedeno je u mejlu koji su dobili zaposleni i do koga su došli novinari Rojtersa.

U nastavku se navodi da svi koji budu išli na tribine moraju da se pomere kada zvanice dođu na svoje mesto, da moraju da budu diskretni i da skinu svoje akreditacije i da ništa ne objavljuju na društvenim mrežama. Iz Teniskog saveza Francuske niko nije komentarisao ove navode.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.