NOLE OTKRIO ZAŠTO JE SANJAO DA IGRA BAŠ NA ROLAN GAROSU: Ima veze sa njegovim počecima, toga će se uvek sećati!
Nole kad je bio mali, Foto: Printscreen/Twitter

LEGENDA!

NOLE OTKRIO ZAŠTO JE SANJAO DA IGRA BAŠ NA ROLAN GAROSU: Ima veze sa njegovim počecima, toga će se uvek sećati!

- Imao sam 6, 7 godina kada sam počeo da se bavim tenisom. moji sportski uzori bili su Majkl Džordan. Pit Sampras i Alberto Tomba - istakao je

Objavljeno:

Novak Đoković je iskoristio malo slobodnog vremena između treninga i mečeva na Rolan Garosu kako bi navijačima približio svoj privatni život, ali i svakodnevne navike. Vozio se na zadnjem sedištu automobila, dok su ga snimali kako odgovara fanovima preko društvenih mreža.

Srpski teniser govorio je o uzorima, ali i druženju sa navijačima koje mu i te kako znači.

- Imao sam 6, 7 godina kada sam počeo da se bavim tenisom. moji sportski uzori bili su Majkl Džordan. Pit Sampras i Alberto Tomba. Džordan, mislim iz očiglednih razloga. Jedan od najboljih sportista svih vremena, ne znam nikoga ko njega ne voli. Sampras, jer volim njegov šampionski mentalitet. Volim kako igra.

Osim toga, Đoković je otkrio i kako je kao dete zavoleo Otvoreno prvenstvo Francuske.

- Odrastao sam na šljaci. Sigurno je Rolan Garos bio najprestižnije takmičenje na kojem može da se učestvuje. To je bilo definitivno takmičenje na kojem sam sanjao da nastupam. Postoji jedna stvar koje ću se uvek sećati. Bila je to poznata špica koju sam pevušio. Nisam razumeo ni francuski ni engleski tada, ali sam razumeo zvuk.

- Sam si na terenu. Velika je čast da igraš ispred publike koja te podržava i voli i daje ti snagu. Pokušavam da vratim njima tu energiju, ne samo kroz mečeve koje igram, već i kroz interakciju sa navijačima i ljudima koje sretnem tokom ove dve tri nedelje. Volim Pariz, imam svoje navike, ali i mesta na koja volim da idem. Pričaćemo i o tome...

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.