ALEKSANDRA KRUNIĆ IMALA MEČ LOPTU, ALI NIJE USPELA: Borba se nastavlja sutra!
Aleksandra Krunić, Foto: EPA/Caroline Blumberg

rolan garos

ALEKSANDRA KRUNIĆ IMALA MEČ LOPTU, ALI NIJE USPELA: Borba se nastavlja sutra!

Mrak je prekinuo meč

Objavljeno:

Aleksandra Krunić će morati da igra dva dana. Najbolja srpska teniserka propustila je meč loptu protiv 27. nositeljke Lesije Curenko, pa je meč prekinut zbog mraka posle 6:6 u trećem setu.

Krunićeva je dobila prvi set 7:5, a istom merom je uzvratila Curenko. Kao i u prethodna dva seta i u trećem se vodila dramatična borba, ali uz mnogo više brejkova. Curenko je povela 4:1, ali je onda Srpkinja vezala četiri gema i stekla prvu priliku da servisom završi meč. Međutim, vratila je Ukrajinka brejk sa nulom. Ali 76. teniserka sveta ponovo je oduzela servis i ponovo imala šansu da servisom završi meč. Imala je 30:0, ali onda je prepustila inicijativu Ukrajinki, što je 27. na WTA listi znala da kazni i ponovo izjednači na 6:6.

Posle toga odlučeno je da se meč prekine zbog mraka i nastaviće se sutradan. Pobednici će rivalka biti aktuelna šampionka Simona Halep, koja je takođe u tri seta došla do pobede nad Poljakinjom Linet. Dobila je Rumunka prvi set 6:4, ali je drugi izgubila 7:5, iako je imala tri meč lopte, od čega dve na svoj servis. Ipak, sve je nadoknadila u trećem setu i uz četiri brejka, iskoristila ukupno četvrtu meč loptu i dobila taj set 6:3.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.