Vučić čestitao Đokoviću: Novaku nema ravnog!

stižu pohvale i od premijera

Vučić čestitao Đokoviću: Novaku nema ravnog!

Još jednom nezaustavljivo do titule. Nema Novaku ravnog! Bravo Nole - objavio je Vučić na Tviteru.
Objavljeno:

Premijer Srbije Aleksandar Vučić čestitao je Novaku Đokoviću titulu na Mastersu u Indijan Velsu, ističući da najboljem teniseru sveta "nema ravnog". - Još jednom nezaustavljivo do titule. Nema Novaku ravnog! Bravo Nole - objavio je Vučić na Tviteru.

Ministar omladine i sporta Vanja Udovičić takođe je čestitao Đokoviću titulu na Mastersu u Indijan Velsu, ističući da je njome ispisao nove stranice istorije tenisa. Novak posle titule u Indijan Velsu: Nedostaju mi sin i supruga! - Ovo je još jedan sjajan uspeh kojim je Novak potvrdio svoju dominaciju, oborio rekord i ispisao nove stranice istorije tenisa...Svaka čast Novače - navodi se u čestitki Udovičića.
Đoković je osvojio rekordnu petu titulu na Mastersu u Indijan Velsu, pošto je u finalu ubedljivo savladao Kanađanina Miloša Raonića sa 6:2, 6:0. Đoković se ovim trijumfom izjednačio sa Rafaelom Nadalom po broju Masters trofeja - sada obojica imaju po 27. Meč je trajao samo 77 minuta, a Đoković je na impresivan način dobio i šesti međusobni duel protiv Raonića. Turnir u Indijan Velsu igrao se za nagradni fond od 7,1 miliona dolara. (Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.