Pustinja mu i dalje prija: Novak za 2 sata preslišao standardnog Nadala! (FOTO)

ODRŽAO LEKCIJU NAJVEĆEM RIVALU

Pustinja mu i dalje prija: Novak za 2 sata preslišao standardnog Nadala! (FOTO)

Posle dva sata igre dobili smo i drugog finalistu turnira u Indijan Velsu, a to je, "naravno", najbolji teniser planete
Objavljeno: 23:39h

Srpski teniser Novak Đoković plasirao se u finale Indijan Velsa, pošto je eliminisao Rafaela Nadala sa 2:0 u setovima, 7:6, 6:4. Jako napeto je bilo u prvom delu meča gde obojica nisu dozvoljavala veliko iznenađenje. Srbin je dva puta uspeo da spasi situaciju, najpre kada je Nadal poveo sa 5:4, a onda da set uvede u taj brejk gde je bio uspešniji sa 7:5. Do 3:2 u drugom setu nije bilo brejkova, a onda je Španac popustio sa koncentracijom, što je najbolji igrač planete lagano iskoristio.

Fonet
Usledio je ekspresni period Novaka, koji je em napravio brejk, em bez izgubljenog poena došao do 5:2, a zatim i do sjajnog finiša. Ponovo Rafa nije uzeo ni jedan poen, a Srbin overio plasman u finale. Tamo će igrati sa Milošem Raonićem koji je u prvom polufinalnom duelu savladao Belgijanca Davida Gofana. U međusobnim duelima, Novak sada vodi sa 25:23 protiv Španca.
Reuters
Sve informacije vezane za ovaj meč mogli ste da pratite na portalu Espreso.co.rs 5:2 - Još samo gem do finala! 4:2 - I evo možda najbitnijeg brejka na meču! 3:2 - I dalje se igra isto - gem za gem. Đoković održava tu rutinu, dok Španac daje sve od sebe.

2:1 - Ne dozvoljava Srbin brejk, održava dovoljnu prednost
1:0 - Nastavio 7:6 - NOVAK JE OSVOJIO PRVI SET POSLE TAJ BREJKA REZULTATOM 7:5
6:6 - Ulazimo u taj-brejk!
5:5 - Novak je spasio situaciju!
4:5 - Nadal nadomak prvog seta!
4:4 -
3:4 - Novak nije uspeo da iskoristi dve vezane brejk lopte, nakon toga 3:3 - doneo izjednačenje, a Španac vratio prednost na ne tako iznenađenje
1:2 - Rafa je uspešno započeo meč na svoj servis, a Novak je zbog sunca brejk lopti i realizovao udarac, ali se "probudio" Sve je spremno za drugi polufinalni duel. Podsetimo, Miloš Raonić je savladao čeka boljeg iz ovog susreta.

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.