IMAO SAM SREĆE: Ovako je Đoković objasnio šta ga je vratilo u meč na meč loptama za Del Potra!
Novak Đoković je preokretom pobedio Del Potra, Foto: AP

hoće samo da se odmori

IMAO SAM SREĆE: Ovako je Đoković objasnio šta ga je vratilo u meč na meč loptama za Del Potra!

Srpski teniser je uspeo da se "vrati iz mrtvih" i pobedi

Objavljeno:

Kakvo ludilo od meča su odigrali Novak Đoković i Huan Martin del Potro u četvrtfinalu Mastersa u Rimu?!

Do kasno noću, kada je ponoć dobrano već bila odmakla, srpski i argentinski teniser su završili meč i to trijumfog najboljeg na svetu koji je navijačima zaista priredio spektakl i potvrdio još jednom da odlično igra na "Foro Italiku".

- Imao sam sreće u odlučujućim momentima taj-brejka u drugom setu. Jednostavno, pred kraj prvog seta, Huan je počeo bolje da udara lopticu i uzvraća relije sa obe strane. Takođe i sa bekhenda, pogađao je mnogo puta liniju. Igrao je zaista dobro, namučio me je. Ipak, ja nikada nisam gubio veru da mogu da se vratim u meč. Zaista sam srećan time kako se sve završilo - rekao je Đoković posle meča.

Novak Đoković je spasio dve meč lopte u ovom susretu
Novak Đoković je spasio dve meč lopte u ovom susretufoto: EPA/Ettore Ferrari

A ono što je uradio na terenu je bio čist dokaz zašto je najbolji na svetu. Dve meč lopte je spasio srpski teniser u drugom setu i potom započeo preokret za konačni trijumf.

- Jedan mini brejk na 6:4 za njega u taj-brejku, forhend koji je pogađao tokom celog meča, bukvalno to me je vratilo u meč. Promašio je nekoliko zaista važnih situacija u tom taj-brejku. Takođe i na tom brejk poenu u trećem setu došao sam posle njegove greške iz forhenda. To se dešava, tako je u sportu - poručio je srpski teniser.

U polufinalu u subotu ga čeka još jedan Argentinac - Dijego Švarcman.

- Razmišljaću o protivniku više u subotu. Treba mi odmor. Mogu samo da kažem da mi je drago zbog Dijega, on je odličan igrač i dobar momak - kratko je prokomentarisao narednog rivala Đoković.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.