ŠMEKERIZAM NOVAKA ĐOKOVIĆA: Pitali ga za Federera, a onda im je on pokazao zašto se razlikuje od ostalih!
Novak Đoković juri 34. masters titulu u Rimu, Foto: AP

atp rim

ŠMEKERIZAM NOVAKA ĐOKOVIĆA: Pitali ga za Federera, a onda im je on pokazao zašto se razlikuje od ostalih!

Nije želeo da ulazi u diskusiju

Objavljeno: 00:23h

Novak Đoković je kao i Rodžera Federera u Rimu igrao dva meča u jednom danu, i oba puta pobedio.

Feder je posle iscrpnih duela odlučio da se povuče sa Mastersa u Rimu zbog povrede desne noge, dok Novak svoje mesto u polufinalu traži preko Del Potra.

Na konferenciji za medije srpskom teniseru je postavljeno zanimljivo pitanje oko kog se povela diskusija.

Novinara je zanimalo sledeće:

Gospodine Đokoviću, da ste Rodžer, da li biste pre želeli da igrate na početku prvo u sredu i da onda igrate svaki naredni dan mečeve, ili da počnete u utorak, a da onda imate dan pauze pre sledećeg kola?

- Pa, nisam on, pa ne mogu da vam dam tačan odgovor. Ne znam ga dovoljno da bih rekao šta on voli. Lično volim da krenem ranije, u vašem slučaju bih hteo u utorak na primer. Sada sam bio "programiran" da igram u sredu... Nesrećno je za turnir da tokom čitavog dana pada kiša, to se ne viđa često, baš baš ceo dan - objasnio je Novak.

Federer je morao da odustane od Mastersa u Rimu
Federer je morao da odustane od Mastersa u Rimufoto: AP

Nadovezao na komplikovanu situaciju, donekle dao mišljenje šta je trebalo da se uradi, ali kako kaže, nekad se protiv prirode ne može.

- Dosta komplikacija je bilo zbog toga, promenio se raspored... A, ako je tako, možda su trebali da pomere neke igrače za utorak, ali ne možemo sada da se pitamo šta bi bilo kad bi bilo. Priroda je jednostavno nekada prejaka i ne možemo protiv toga.

Nakon Rodžerovog odustajanja foto finiš mastersa se promenio, pa će u slučaju prolaska u polufinale Novak igrati protiv Dijega Švarcmana, a sa druge strane žreba će se boriti Cicipas i Nadal.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.