ĐOKOVIĆ IGRA DVA MEČA DANAS: Dupli program u Rimu, pa ko preživi...
Novak Đoković će verovatno morati da odigra dva meča u četvrtak, Foto: Profimedia

Ko preživi, pričaće

ĐOKOVIĆ IGRA DVA MEČA DANAS: Dupli program u Rimu, pa ko preživi...

Haos koji je nastao zbog vremenskih uslova je potpuno poremetio planove organizatora

Objavljeno:

Kiša je potpuno poremetila dešavanja na Mastersu u Rimu! Zbog ogromnih padavina u italijanskoj prestonici čitav program od srede je pomeren za četvrtak, a to je dovelo do izuzetno nezgodne situacije.

Među onima koji nisu igrali u sredu planirani meč je i Novak Đoković koji bi tek od 13 časova, po završetku meča između Federera i Souze, trebalo da igra protiv Denisa Šapovalova.

Uz sve to najbolji teniser sveta bi mogao da dva puta tokom dana izađe na teren, odnosno da u četvrtak igra i treće kolo u slučaju pobede nad Kanađaninom.

1 / 8 Foto: EPA/Riccardo Antimiani

Organizatori Italija opena primorani su zbog rasprodatih karata i za sredu i za četvrtak da naprave dupli program kako bi ispoštovali sve koji su kupili karte, a uz to su i u vremenskom tesnacu sa terminima odigravanja mečeva.

Tako će Srbin verovatno u večernjem terminu (i dalje se ne zna kada), ponavljamo u slučaju pobede, igrati meč osmine finala protiv boljeg iz duela Čekinato - Kolšrajber.

Međutim, nije on jedini koji je nadrljao zbog kiše i svega što se desilo, jer će tokom današnjeg dana na teren po dva puta verovatno morati i Federer i Nadal.

Dakle, dupli program u Rimu, pa ko preživi...

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.