LJUDI, DA LI JE OVO MOGUĆE? Novak Đoković i Rodžer Federer su se složili oko domaćina Mastersa!
Novak Đoković i Rodžer Federer, Foto: EPA/Christophe Petit Tesson

REAKCIJE

LJUDI, DA LI JE OVO MOGUĆE? Novak Đoković i Rodžer Federer su se složili oko domaćina Mastersa!

Za poslednji trofej u takmičarskoj godini, igrači će se takmičiti u dvorani "Pala Altipur"

Objavljeno:

Povodom vesti da će Torino biti novi domaćin Završnog Mastersa u sezoni od 2021. do 2025. godine biti Torino izazvala je reakcije brojnih svetskih tenisera.

Za poslednji trofej u takmičarskoj godini, igrači će se takmičiti u dvorani "Pala Altipur", a među prvima su se javili Rodžer Federer, Novak Đoković, Kevin Anderson, Borna Ćorić i Fabio Fonjini koji je nedavno osvojio titulu u Monte Karlu.

Iako je bilo dosta govora o tome da li takmičenje treba da se premseti iz londonske "O2 Arene", konačna odluka je doneta, mišljenja su podeljena, ali su igrači zadovoljni odlukom.

- Uzbudljivo novo poglavlje ATP tura - napisao je Rodžer Federer na Fejsbuku.

Najbolji teniser sveta Novak Đoković nije krio zadovoljstvo što je završni Masters promenio domaćina.

- Ovo je turnir koji se i ranije selio, tako da sam veoma uzbuđen što će Torino biti domaćin od 2021. Imamo još dve godine do tada, ali znam da će igrači biti oduševljeni što će se igrati tamo i nadam se da ću i sam biti deo tih posebnih događaja - Đokovićeva je poruka.

Ni pobednik Mastersa u Kneževini nije ostao nem na novu promenu.

- U ovom trenutku italijanski tenis stoji sasvim dobro. Imamo najvažniji turnir sezone u Italiji. Igrao sam na ATP tur finalima u dublu, i svi vole da budu deo takmičenja. Srećan sam što je moja zemlja dobila priliku da načini iskorak i poboljša nešto što se smatra najboljim turnirom godine - poručio je Fabio Fonjini.

Od ostalih tenisera, čestitke italijanskom gradu su uputili Kevin Anderson i Borna Ćorić koji su iskazali nadu da će imati priliku da igraju na Završnom Mastersu.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.