Hoće li Srbi početi s masovnim samoubistvima na Terazijama kad Novak završi karijeru?

uvek spremni na šalu

Hoće li Srbi početi s masovnim samoubistvima na Terazijama kad Novak završi karijeru?

Na Fejsbuku je najavljen zanimljiv događaj nakon izjave Srđana Đokovića da ne zna šta će biti s ljudima u Srbiji kada Nole okači reket o klin
Objavljeno: 10:21h

Otac Novaka Đokovića, Srđan, u svom nedavnom intervjuu govorio je o životu i odrastanju njegovog sina i tome kako je uz pomoć porodice uspeo da dosegne svetske visine i postane to što jeste danas - najbolji teniser planete. Srđan Đoković o Novakovoj karijeri: Federer ga je oduvek omalovažavao! Đoković senior je tom prilikom govorio i o tom kultnom statusu koji njegov sin ima u srpskom narodu, koji ga obožava, i nazvao ga "Bogom nove Srbije".

- On je simbol Srbije i bog nove Srbije, ali ja sam tužan zbog toga. Novak je jedina svetla tačka na kraju tunela Srbije u ovom trenutku. Veoma sam zabrinut zbog zemlje i ljudi. Šta će se dogoditi kada Novak završi karijeru? Ljudi u Srbiji vide Novaka kao njihovog idola. On je živi primer kako ostvariti nemoguće sa podrškom porodice. Ali, osim njega, za Srbiju nema ničega - rekao je Srđan Đoković, a ova njegova rečenica je izazvala reakciju na društvenim mrežama. Ubrzo se na Fejsbuku pojavila šaljiva najava za događaj pod imenom "Masovno vešanje na Terazijama kad Nole završi karijeru", a za vrlo kratko vreme skoro dve hiljade korisnika ove društvene mreže je najavilo da će prisustvovati ovom događaju.
Printscreen/Facebook
Jasno je da se radi o šali, na račun oca srpskog tenisera i njegove izjave. Ipak, bez obzira na sve i na ovakvu reakciju, jasno je da je Đoković najbolji sportista u istoriji Srbije i da će uvek biti obožavan u svom narodu zbog svega što je učinio za svoju zemlju. (Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.