BIVŠI ĐOKOVIĆEV SAIGRAČ IZ REPREZENTACIJE NEMA DILEMU: Novak će biti najbolji teniser svih vremena!
Novak Đoković sa Jankom Tipsarevićem, Viktorom Troickim i Nenadom Zimonjićem posle osvajanja Dejvis kupa 2010. godine, Foto: Profimedia

KAD ON KAŽE

BIVŠI ĐOKOVIĆEV SAIGRAČ IZ REPREZENTACIJE NEMA DILEMU: Novak će biti najbolji teniser svih vremena!

Teško da će se skoro diskusija na tu temu završiti

Objavljeno:

Rasprava ko je najbolji teniser svih vremena trajaće još dugo.

Za neke je to Novak Đoković, za druge Rodžer Federer, a treći će bez dileme glas dati Rafaelu Nadalu, ali teško da će se skoro diskusija na tu temu završiti. Svoj sud o tome dao je i Janko Tipsarević koji smatra da će konačna odluka pasti kad sva trojica ostave tenis.

- Kad sve bude završeno, i ovo ne govorim jer mi je prijatelj potpuno sam iskren, verujem da će Novak Đoković biti najbolji teniser svih vremena. I vi i ja znamo da će oboriti svaki mogući teniski rekord, tu pre svega mislim na Gren slem titule. Novak je već u prednosti na mastersima u odnosu na Federera i još je šest godina mlađi. Treba još da ga prestigne i u broju nedelja na prvom mestu ATP liste. Takođe, znate i da je osvojio svaki od 12 mastersa što Federer nije uspeo - rekao je Tipsarević u intervjuu za specijalizovani portal "Tennis Now".

Bivši Đokovićev saigrač iz Dejvis kup reprezentacije Srbije je dodao da je jedino što Đokoviću fali zlatna olimpijska medalja, ali smatra da ona za priču o najboljem svih vremena nema značaj.

- U tenisu je najvažniji broj osvojenih Gren slem titula. Glavnu ulogu odigraće i Novakova 'glava' u tome da li može da ih stigne. Moje lično mišljenje je da kada su sva trojica na vrhuncu, sem Rafe na šljaci, Novak Đoković je najbolji teniser ikada - zaključio je Tipsarević.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.