NE PANIČITE! NOVAK NIJE U KRIZI! Kad bude ubacio u šestu brzinu, niko neće moći da mu priđe!
Novak Đoković, Foto: EPA/Rhona Wise

VERUJE U NJEGA

NE PANIČITE! NOVAK NIJE U KRIZI! Kad bude ubacio u šestu brzinu, niko neće moći da mu priđe!

Bivši trener Novaka Đokovića ističe da prvi reket sveta nije u krizi

Objavljeno:

Srpski teniser Novak Đoković nije uspeo da se domogne finala Mastersa u Indijan Velsu i Majamiju, ali je zadržao prvu poziciju na ATP listi.

Bivši trener Novaka Đokovića Nikola Pilić ističe da prvi reket sveta nije u krizi i da su njegovi loši rezultati na američkoj turneji povezani s tim što posle Australijan opena nije odigrao nijedan zvaničan meč.

- Nema potrebe za panikom, Novak nije u krizi. Nije igrao dugo, još od Australijan opena, pa je sigurno i to uticalo na njegove partije u Indijan Velsu i Majamiju. Najbolji pokazatelj je to što je Bautistu Aguta u prvom setu počistio, a da ima nekih problema, sigurno tako ne bi odigrao. Sve će to doći na svoje, vraća se u Evropu, pa će sigurno tu pokazati sav svoj kvalitet. Kad igra u šestoj brzini, njemu niko ne može da priđe. To se najbolje moglo videti od sredine prošle godine, kada je dominirao - kazao je Pilić za Kurir.

Hrvatski teniski trener i dalje veruje da Srbin može da stigne Rodžera Federera po broju osvojenih Gren slemova.

- Naravno da verujem u Novaka, jer ga znam dugo. Samo je bitno da bude zdrav i da ga zaobiđu povrede. Siguran sam da će on dati sve od sebe, teško je predvideti šta može da se dogodi za godinu ili dve, ali u njegovim mislima sigurno postoji cilj da stigne Federera, koga izuzetno cenim i smatram da je reč o velikom teniseru - zaključio je Pilić.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.