SAMO ON ZNA KOLIKO MU JE TEŠKO: Novak Đoković otkrio zbog čega je najviše ponosan na sebe!
Novak Đoković, Foto: AP

DRŽI SE, MAJSTORE

SAMO ON ZNA KOLIKO MU JE TEŠKO: Novak Đoković otkrio zbog čega je najviše ponosan na sebe!

- Uzimajući u obzir ovih 12 meseci, način na koji sam igrao, period posle operacije...

Objavljeno:

I pored malo lošijeg nastupa u Indijan Velsu, Novak Đoković je u veoma teškom meču drugog kola Majamija savladao Bernarda Tomića, pa će koplja u narednoj rundi ukrstiti sa Federikom Delbonisom.

Bernard Tomić i Novak Đoković - pozdrav posle meča
Bernard Tomić i Novak Đoković - pozdrav posle meča foto: AP

Posle trijumfa se već oglašavao, a kasnije tokom dana sa novinarima je porazgovarao i o nekim malo težim temama, laktu koji je operisao nedugo pre prošlogodišnjeg takmičenja na Floridi..

- Uzimajući u obzir ovih 12 meseci, način na koji sam igrao, period posle operacije, bukvalno sve, da budem ovde gde sam danas je prilično fenomenalno. Ponosan sam, a naravno ovde ne bih bio bez porodice i mog tima, i svih koji su bili uz mene - istakao je svetski teniser broj jedan.

Setimo se prvog dela prošle sezone, kada Nole nije mogao da veže po više od par pobeda, ali od Vimbldona i sezone na travi sve se okrenulo u njegovu korist.

- Povreda i taj proces vraćanja na top nivou su ovo putovanje napravile samo još posebnije. Naučilo me je dosta toga i pokazalo mi stvari koje nisam znao o sebi - istakao je srpski as.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.