Šarapovu čeka dvogodišnja suspenzija, a već je ostala bez 70 miliona dolara!

Težak period je pred njom

Šarapovu čeka dvogodišnja suspenzija, a već je ostala bez 70 miliona dolara!

Kompanija "Najki" je odmah posle priznanja ruske teniserke suspendovala njen sponzorski ugovor, dok će od 12. marta biti zvanično suspendovana od strane Svetske antidoping agencije
Objavljeno:

Teniski svet je šokiran priznanjem Marije Šarapove da je bila pozitivna na doping testu koji je urađen tokom Australijan opena ove godine. Šok za svetski tenis: Marija Šarapova pala na doping testu, moli za drugu šansu! (FOTO) Ruska teniserka je priznala da je koristila nedozvoljeno sredstvo meldonijum i rekla da je spremna da prihvati posledice koje mogu biti pogubne po njenu karijeru, ali je najavila da nema šanse da na taj način ode iz tenisa.

Sedma igračica sveta će od 12. marta biti zvanično suspendovana najavila je Svetska antidoping agencija (WADA) i njena suspenzija će trajati do okončanja slučaja, a onda u zavisnosti od konačne presude znaće se na koliko će još biti kažnjena. Ruskinja se suočava sa potencijalnom kaznom od dve godine zabrane igranja tenisa, a pored profesionalne karijere ovo bi moglo da se odrazi i na njene sponzorske ugovore, a već bi mogla da ostane bez najvećeg sponzora - "Najkija".
Jedna od vodećih svetskih kompanija u proizvodnji sportske opreme je, odmah nakon obraćanja Šarapove, suspendovala njen ugovor koji traje do 2018. godine, a ona je ostala bez 70 miliona dolara. (Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.