Troicki posle pobede: Neizmerno hvala Novaku, ja sam kao doneo odlučujući poen!

skromnost posle pobede

Troicki posle pobede: Neizmerno hvala Novaku, ja sam kao doneo odlučujući poen!

Teniseri Srbije će od 15. do 17. jula u četvrtfinalu Dejvis kupa dočekati Veliku Britaniju, koja je u prvom kolu sa 3:1 pobedila Japan
Objavljeno: 22:52h

Teniser Viktor Troicki rekao je danas da mu je izuzetno drago što je Srbiji doneo odlučujući poen u pobedi nad Kazahstanom od 3:2 u prvom kolu Svetske grupe Dejvis kupa i dodao da veliki zahvalnost duguje Novaku Đokoviću što je pre toga doneo izjendačenje. - Možda je rezultatski izgledalo da sam lako dobio meč, ali je zapravo bio psihički jako težak, pogotovo, posle onakvog Novakovog meča, koji sam gledao na TV-u. Gledao sam ga mnogo sam se nervirao, izgubio sam strpljenje, mnogo energije, koncentraciju, nisam znao kada ću da počnem... Čestitam Novaku na neverovatnoj borbi i što je još jednom pokazao da je superheroj. Sve čestitke on zaslužuje za pobedu, a meni je drago što sam u ovim uslovima, koji mi ne odgovaraju, kao doneo Srbiji odlučujući poen - rekao je Troicki novinarima posle meča u dvorani "Aleksandar Nikolić".

- Nekako sam osećao da moram da pobedim pred domaćom publikom, koja je danas bila sjajna. Bio sam željan igre posle poraza i samo sam želeo da ispravim lošu situaciju. Verovao sam u sebe da mogu do pobede, iako nisam najtalentovaniji igrač, ali upornošću i radom se dođe do rezultata dodao je on. Srbija je u prvom kolu Svetske grupe Dejvis kupa u Beogradu pobedila Kazahstan sa 3:2, a odlučujući poen u petom meču doneo je Viktor Troicki pobedom nad Aleksandrom Nedovjesovim u tri seta - 6:2, 6:3, 6:4. - Imao sam više samopouzdanja nego u petak. Mislim da nisam igrao najbolji tenis, nije izgledalo najbolje, ali sam u ključnim trenucima ostao koncentrisan i iskoristio sam šanse koje sam imao i drago mi je zbog pobede. Bio sam favorit protiv Nedovjesova, iako je on bio nekada top 100 na ATP listi... - rekao je Troicki.
Teniseri Srbije će od 15. do 17. jula u četvrtfinalu Dejvis kupa dočekati Veliku Britaniju, koja je u prvom kolu sa 3:1 pobedila Japan. - Domaćini smo u tom susretu. Ima dosta vremena do tog meča. U jako nezgodnom periodu dolazi taj meč, između dva bitna događaja. Tačno posle Vimbldona, a onda slede Olimpijske igre. Definitivno je najbolje rešenje za njih šljaka, ali bilo bi možda mnogo trava, šljaka, pa beton... Moramo da razmišljamo o tome, da ne bismo došli u situaciju da se 'okliznemo', kao umalo protiv Kazahstana. Ne smemo protivniku da izaberemo protivniku odgovarajuću podlogu rekao je on. (Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.