Troicki besan na publiku: Izgleda da Beograđanima nije dovoljno što igra 23. teniser sveta! (FOTO)

IZRAZIO NEZADOVOLJSTVO

Troicki besan na publiku: Izgleda da Beograđanima nije dovoljno što igra 23. teniser sveta! (FOTO)

- Žao mi je što je tako bilo, Nole jeste prvi teniser sveta i definitvno zaslužuje svu pažnju Srbije. Svi mi njega volimo i navijamo za njega... Šta da kažem, osećao sam se na terenu kao da je dvorana poluprazna. Kazahstanci su bili glasniji - istakao je Vikto
Objavljeno: 21:54h
Srpski teniser Viktor Troicki rekao je da mu uslovi u dvorani "Aleksandar Nikolić" Kazahstanca Mihaila Kukuškina nisu odgovarali
prvog kola Svetske grupe Dejvis Кupa. Kazahstanci ubedljivi u drugom meču: Kukuškin sa 3:0 savladao Troickog i doneo izjednačenje!
- Pohvaliću protivnika, bio je bolji rival. Pogađao je u važnim trenucima, bio je isplatilo. Ipak, uslovi mi nisu odgovarali, podloga je bila spora Nisam dolazio do prednosti prilikom razmeni i samim tim nije bilo dobro. Šta to Novak zamera publici u hali Aleksandar Nikolić? (FOTO) (VIDEO)
Na pitanje novinara ko je birao podlogu za duel protiv Kazahstana Teniski savez Srbije. Kazahstanski bubanj odjekivao Pionirom: Navijači protivnika Srbije zadobili simpatije publike! (VIDEO)
Neću da krivimo Savez, mi volimo Savez... Skoro smo saznali da je ta podloga stara i da je premazivana više puta... Ova podloga je bila nova za finale Dejvis kupa 2010. godine
Posle prvog dana takmičenja između Srbije i Kazahstana u prvom kolu Svetske grupe Dejvis kupa rezultat je 1:1. U prvom meču dana Novak Đoković je pred oko 5.000 gledalaca u dvorani "Aleksandar Nikolić" 7:5, 6:2 i 6:4.
Gledalište se delimično ispraznilo između mečeva, pa je Troicki imao upola manju Kazahstana, oko njih stotinu, bili bučniji od domaće više od dva i po sata.
- Žao mi je što je tako bilo, Nole jeste prvi teniser sveta i definitvno zaslužuje svu pažnju Srbije. Svi mi njega volimo i navijamo za njega... Šta da kažem, osećao sam se na terenu kao da je dvorana poluprazna. Kazahstanci su bili glasniji. Pokušavala je domaća publika da mi pomogne u trećem setu, gde sam imao šansu da se vratim, ali... Znala je da bude mnogo bolja atmosfera. Izgleda Beograđanima nije dovoljan povod što 23. teniser sveta igra - rekao je Troicki.

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.