Novak i Nedovjesov otvaraju duel Srbije i Kazahstana!

pobeda je moranje

Novak i Nedovjesov otvaraju duel Srbije i Kazahstana!

Taj duel počinje sutra u 14 sati, a posle njih na teren će Viktor Troicki i Mihail Kukuškin
Objavljeno: 15:28h

Najbolji teniser sveta Novak Đoković i Aleksandar Nedovjesov otvoriće meč prvog kola Svetske grupe Dejvis kupa između Srbije i Kazahstana, odlučeno je danas žrebom u Skupštini grada. Duel Đokovića i Nedovjesova, koji će ući u istoriju kao prvi zvanični događaj u dvorani "Aleksandar Nikolić" počinje sutra u 14 sati, a posle njih na teren će Viktor Troicki i Mihail Kukuškin.

U subotu od 15 sati na programu je dubl, za koji su prijavljeni Đoković i Nenad Zimonjić, odnosno Nedovjesov i Andrej Golubjev, dok će se u nedelju od 13 sati sastati Đoković - Kukuškin i Troicki - Nedovjesov. Gradonačelnik Beograda Siniša Mali, koji je izvlačio parove, rekao je da će glavni grad ponovo biti sjajan organizator, kao što je to bio nedavno tokom šampionata Evrope u vaterpolu i futsalu.
- S obzirom na velike uspehe naših tenisera, koji su naibolji ambasadori, očekujemo da će hala biti dupke puna i da ćemo poslati pravu sliku u svet. Nadam se da ćemo pobediti, kao i poslednji put kada se igralo u Pioniru protiv Danske 4:1. Za nas u Beogradu je veoma važno da promovišemo grad i zemlju, budemo sportski centar regiona. Ovaj teniski meč će sigurno tome doprineti - izjavio je Mali. (Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.