PROPUŠTENA PRVA MEČ LOPTA: Srpski dubl Troicki/Milojević izgubio od Uzbekistana!
Viktor Troicki, Foto: Fonetap

DEJVIS KUP

PROPUŠTENA PRVA MEČ LOPTA: Srpski dubl Troicki/Milojević izgubio od Uzbekistana!

Srpski dubl je dobro izgledao na početku duela i lako došao do prvog seta, ali su Uzbekistanci zaigrali mnogo bolje u nastavku

Objavljeno:

Dejvis kup reprezentacija Srbije izgubila je dubl meč protiv Uzbekistana u Dejvis kupu.

Od srpskog para koji su činili Nikola Milojević i Viktor Troicki bolji su bili Denis Istomin i Sanjar Fazijev sa 2:1, po setovima 2:6, 6:1, 6:3. Dubl meč je ujedno bio i prva meč lopta za Srbiju za plasman na Završni turnir Dejvis kupa.

Srpski dubl je dobro izgledao na početku duela i lako došao do prvog seta, ali su Uzbekistanci zaigrali mnogo bolje u nastavku. Imao je uzbekistanski par priliku da drugi deo igre dobiju i sa 6:0, ali su Srbi napravili brejk i osvojili jedan gem. U trećem setu Uzbekistan je napravio brejk na samom početku, Srbija je propustila šansu da odmah uzvrati istom merom pa do kraja meča Troicki i Milojević nisu stvorili nijednu brejk šansu.

Dejvis kup reprezentacija Srbije je posle prvog dana, pobedama Dušana Lajovića i Filipa Krajinovića, uspela da dođe do dva boda pred drugi dan takmičenja u Uzbekistanu. Srbiji je za plasman na završni turnir Dejvis kupa potrebna još jedna pobeda u naredna dva singl duela. Kako stvari stoje, izabranici Nenada Zimonjića će prvu priliku imati duelom Lajovića i Istomina, a ukoliko Srbija i tada bude neuspešna, na teren će izaći Krajinović i Fazijev.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.