VILANDER POVILENEO ZBOG NOVAKA, TO NIKAD U ŽIVOTU NIJE VIDEO: Ne znam kako da igrate da biste pobedili Đokovića!
Mats Vilander je oduševljen Novakom Đokovićem, Foto: Printscreen/Youtube/Djoker Nole

oduševljen

VILANDER POVILENEO ZBOG NOVAKA, TO NIKAD U ŽIVOTU NIJE VIDEO: Ne znam kako da igrate da biste pobedili Đokovića!

Nekada kritičar, a sada bismo rekli veliki fan srpskog tenisera

Objavljeno:

Likuje, sad bismo već mogli da kažemo, Mats Vilander zbog briljantne igre Novaka Đokovića u polufinalu i plasmana u finale Australijan opena.

Srpski teniser je počistio sa terena Luku Puja i zakazao novi okršaj sa Rafom Nadalom u borbi za trofej u Melburnu. Već nekoliko poslednjih meseci smo svedoci kako se Vilanderov stav o Đokoviću promenio, a sad bismo rekli da je oduševljen njegovim igrama i hvali ga na sva usta.

Barbara Šet i Mats Vilander
Barbara Šet i Mats Vilanderfoto: Printscreen/Youtube/Djoker Nole

Tako je i bilo posle meča u njegovoj emisiji sa Barbarom Šet gde nije štedeo reči kada je govorio o najboljem igraču sveta.

- Sve se ohladilo, ali ne i Novak Đoković - kroz šalu i visokoj temperaturi u Melburnu je započeo svoj komentar Vilander.

- To je bilo neverovatno. Bio sam tamo, gledao sa sredine tribina i pored terena. Jednostavno loptica nije mogla da prođe pored njega, tako dobro se kretao na terenu. Ne mogu ni da objasnim koliko je to dobro bilo. Ne znam kako treba da igrate tenis da biste pobedili nekoga ko igra tako dobro - poručio je Vilander.

Potom se osvrnuo i na statistiku koja ovog puta jasno govori koliko je moćan bio Novak.

Mats Vilander kaže da nije nikada video nekoga da tako igra
Mats Vilander kaže da nije nikada video nekoga da tako igrafoto: Printscreen/Youtube/Djoker Nole

- Pet neiznuđenih grešaka i negde oko 20 vinera, ne znam... Kada servira tako dobro, nemate šansu ni da napadnete njegov drugi servis. I sam je rekao da je to najbolji meč koji je odigrao na "Rod Lejver areni" šta onda možete da uradite.

Jasno je svima da će u finalu igrati dvojica igrača koji su na vrhuncu trenutno. Dan ranije je Nadal rekao da je odigrao u polufinalu najbolji meč u Melburnu, danas isto Đoković.

- Ovo je neverovatno. Ovo je jedna od onih situacija kada se pitate da li ćete ikada videti ponovo da njih dvojica igraju najbolje jedan protiv drugog i gledaćemo ih ponovo. Nadal je promenio način na koji igra, mnogo je agresivniji, a Novak ponovo igra najbolje kako je i igrao, samo je sada odigrao najbolji meč na ovom terenu. Tako da će finale u nedelju biti najbolje što možemo videti u muškom tenisu ikada - zaključio je Vilander.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.