ĐOKOVIĆ NASRED TERENA POKAZIVAO MIŠIĆE: To je bila poruka za Nišikorija!
Novak Đoković pokazuje mišiće, Foto: Printscreen/Twitter/@AustralianOpen

Opet pravio šou

ĐOKOVIĆ NASRED TERENA POKAZIVAO MIŠIĆE: To je bila poruka za Nišikorija!

Srpski teniser je bio dobro raspoložen posle pobede nad Medvedevim

Objavljeno:

Novak Đoković vodio je žestoku bitku sa Danilom Medvedevim u osmini finala Australijan opena i na kraju izašao kao pobednik.

Na mišiće je dobio ovaj susret, reklo bi se, srpski teniser. Bilo je teško, mnogo ga je mučio mladi Rus, ali na kraju je pobeda ostvarena u kasne sate po lokalnom vremenu, s obzirom na to da je meč završen negde oko 1 sat iza ponoći.

To je i bilo prvo pitanje koje je voditelj na terenu, legendarni Džim Kurijer, postavio srpskom teniseru. Kako se oseća posle tako žestoke borbe i razmene udaraca.

- Pretpostavljam da moj sledeći protivnik gleda ovo, osećam se fantastično. Nikad se nisam osećao svežije u životu - odmah je napravio šalu Đoković i potom počeo da pokazuje mišiće publici.

Potom se uozbiljio.

- Bila je prava fizička borba, Danil igra neverovatno u poslednjih 12 meseci, ima neverovatan bekhend, branio se fantastično, bilo je teško probiti ga, pokušavao sam na sve načine. Bili su krucijalni momenti kod spasavanja brejk lopti u trećem setu. Na kraju sam uspeo da sačekam svoju šansu i da pobedim.

Novak nije znao da dok je on igrao meč u međuvremenu Kei Nišikori pobedio Pabla Karenja Bustu i zakazao duel sa njim u četvrtfinalu.

- Hvala ti što si me obavestio - rekao je Đoković Kurijeru, pa potom dodao:

- Hvala za velike vesti. Nadao sam se da ćeš reći da je pobedio onaj drugi teniser. Imali smo velike mečeve više puta, nadam se još jednom velikom meču. Nadam se da ćemo svi biti spremni za meč - rekao je najbolji teniser sveta.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.