GRBIĆ NAZVAO NOLETA NESRETNIM SLUČAJEM: Odmah se javio Srđan Đoković i svađa je mogla da počne!
Vanja Grbić, Foto: Saša Pavlić Koky

NEMA MIRA U SRPSKOM SPORTU

GRBIĆ NAZVAO NOLETA NESRETNIM SLUČAJEM: Odmah se javio Srđan Đoković i svađa je mogla da počne!

Noletov otac se odmah javio i dan kasnije gostovao u emisiji Jovane Joksimović i Srđana Predojevića

Objavljeno:

Vanja Grbić je gostujući na TV Prva pričao na temu odnosa dece sportista, trenera i roditelja, a spomenuo je i najboljeg tenisera planete Novaka Đokovića.

- Novak je nesretan slučaj, da ga uzmete u sistemu sporta sa njegovim predispozicijama, astmom, dioptrijom i alegrijom, njega bi "škartirali" već u predpionirima – rekao je Grbić.

Srđan i Nole
Srđan i Nole foto: Profimedia

Noletov otac Srđan Đoković se odmah javio i dan kasnije gostovao u emisiji Jovane Joksimović i Srđana Predojevića.

- To nije tačno. Novaka su ovde lečili pogrešno od astme, a on je imao duplu devijaciju desne nozdrve. Imao je tešku operaciju u Milanu i tu devijaciju smo ispravili. Nije imao astmu, alergije, dioptrije, u to vreme nije imao ništa. Molim samo da te proizvoljne priče koje su pojedinci čuli sa nekih strana ne iznose u medije, neka dođu kod nas, pa ću im lepo reći ja ili neko iz porodice. Nema razloga da stavljamo Novaka u kontekst neuspešnog ili čoveka koji nije bio spreman za sport kao dete. Njega su Amerikanci proglasili za jednog od najspremnijih sportista u istoriji, sada je među deset najspremnijih. Kako je mogao neko ko ima te zdravstvene probleme to da uspe. Tako je jedan naš stručnjak iz teniskog sporta nagrdio Novaka pre oko 15 godina, pa je porodici napravio pakao od nekoliko godina. Govorili da ima bolesno srce, bolesnu petu, tako neke gluposti. Pustite to, uživajte još ovih nekoliko godina. On se sada desio i ko zna kad će se ikad više desiti - rekao je Srđan Đoković u emisiji "Jutro sa Jovanom i Srđanom".

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Prva TV)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.