Ipak će videti Noleta: Odlična vest za one koji ne dođu do karata za Dejvis kup!

Besplatno za njih

Ipak će videti Noleta: Odlična vest za one koji ne dođu do karata za Dejvis kup!

Srpski teniseri su odlučili da otvore jedan svoj trening za sve oni koji ne budu mogli da kupe karte za duel sa Kazahstancima
Objavljeno: 11:54h

Odlična vest za sve one koji ne budu uspeli da dođu do karata za meč 1. kola Dejvis kupa između Srbije i Kazahstana u Pioniru od 4. do 6. marta, jer će ipak imati šansu da gledaju Novaka Đokovića i kompaniju na terenu. Najbolji teniser sveta je zajedno sa svojim drugovima iz reprezentacije, Viktorom Troickim, Nenadom Zimonjićem i Filipom Krajinovićem, tokom zajedničkih treninga u Beogradu prošle nedelje odlučio da jedan trening pred meč bude otvoren za one koji ne budu uspeli da dođu do ulaznica.

- Nole i društvo su razgovarali i odlučili da otvore jedan trening pred Kazahstance. Svesni su da ih tokom ta tri dana mogu bodriti samo oni najsrećniji koji dođu do karata i da su one skupe, pa su odlučili da baš kao u Kraljevu prošle godine otvore jedan trening za javnost. Tako će svi oni moći da pozdrave Novaka, Viktora i ostale na otvorenom treningu - rekao je Bogdan Obradović za "Blic". (Espreso.co.rs / Izvor: Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.