Đoković i Nadal su dobili brdo para za ovu egzibiciju! Šta mislite, koliko?

SVI BI HTELI TAKVU DNEVNICU

Đoković i Nadal su dobili brdo para za ovu egzibiciju! Šta mislite, koliko?

Tajlandski mediji su se ovih dana bavili kolika je suma novca koju će dobiti dvojica tenisera za egzibicioni meč u njihovoj prestonici: Sama cena organizacije je 3,7 miliona evra
Objavljeno: 17:34h

Teniski svet će danas svim očima biti okrenut ka Bangkoku i spektaklu koji će prirediti Novak Đoković i Rafael Nadal koji će igrati egzibicioni meč od 14.30. Đoković izazvao histeriju na Tajlandu! Na hiljade ljudi dočekalo srpskog tenisera! (FOTO) Prava euforija je zavladala u prestonici Tajlanda zbog dolaska dvojice tenisera, a to smo mogli da primetimo i po dočeku i histeriji koju je izazvao najbolji igrač sveta.

Međutim, tamošnji mediji dok očekuju teniski klasik, bave se i time koliki novac su dobili dvojica tenisera kako bi odigrali meč u Bangkoku. Kako prenosi "Žurnal" tamošnji "Bangkok post" saznaje da je u pitanju suma od dva miliona evra i da će biti podeljena na pola, dok je ukupna cena događaja oko 3,7 miliona evra. Na ovaj način je ponov oživela priča od pre nekoliko godina iz Argentine kada su takođe Srbin i Španac odigrali po završetku sezone egzibiciju u Buenos Ajresu i da su tada dobili po dva miliona dolara.
Kakva god da je istina, teško da će neki od njih nadmašiti Federera koji je zaradio 12 miliona dolara za igranje nekoliko egzibicija u Brazilu. Đoković i Nadal nakon egzibicije nastavljaju za Peking gde ih očekuje turnir iz Serije 500, a zatim i Masters u Šangaju. (Espreso.co.rs / Izvor: Žurnal)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.