PUNA USTA HVALE BIVŠEM SVETSKOM BROJU 1: Novak će apsolutno vladati tenisom još 3-4 godine!
Zverev, Kuerten i Đoković posle finala u Londonu, Foto: Reuter/Andrew Couldridge

PREDVIĐANJA

PUNA USTA HVALE BIVŠEM SVETSKOM BROJU 1: Novak će apsolutno vladati tenisom još 3-4 godine!

Veruje da će Srbin uz Federera i Nadala obeležiti još jednu sezonu

Objavljeno:

Trostruki osvajač Rolan Garosa Brazilac Gustavo Kuerten uveren je da će velika trojka Novak Đoković, Rafael Nadal i Rodžer Federer obeležiti i sezonu 2019. godine.

Bivši brazilski teniser je prisustvovao finalu završnog Mastersa u Londonu u kome je Srbina pobedio Aleksandar Zverev, ali bez obzira na to ima polzitivno mmišljenje o Đokoviću.

- Bez sumnje, Novak je igrač koji je sada izazov za sve, neko koga je teško pobediti. Na startu sezone mu je bilo teško, a sa svim tim problemima koje je imao, i naročito posle povrede, bilo je teško održati najviši nivo igre. Ali vratio se i nekako mi se čini da je najspremniji, neko je ko bi mogao da osvaja velike titule - rekao je Kuerten.

Kada je reč o predstojećoj sezoni, nema sumnje da ćemo ponovo gledati borbu Đokovića, Nadala i Federera kao i godinama unazad.

- Verujem da smo završili sezonu sa tom garancijom da će u tri ili četiri godine glavni protagonista biti Đoković, dok će Rafa Nadal i Rodžer Federer morati da nađu rešenje da mu pariraju. Oni su nekako najbliži tome, ali Novak ima više prostora da za još jednu uspešnu godinu. Ne znam koliko je ozbiljna povreda Nadala, ali vidim da želi da se bori za mesto broj jedan - zaključak je legendarnog Brazilca.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.