NEMA MNOGO RAZLIKE IZMEĐU OVOG I STAROG NOVAKA: Boris Beker smatra da je Đoković mnogo zreliji nego ranije!
Boris Beker i Novak Đoković, Foto: Reuters

nemac se javio

NEMA MNOGO RAZLIKE IZMEĐU OVOG I STAROG NOVAKA: Boris Beker smatra da je Đoković mnogo zreliji nego ranije!

Srpski teniser će do kraja godine igrati na egzibiciji u Abu Dabiju, a novu sezonu počeće u Dohi

Objavljeno:

Legendarni Boris Beker izjavio je da mu je, kao bivšem treneru, izuzetno drago što se Novak Đoković vrati na nivo na kome je bio kada je istovremeno bio šampion sva četiri Gren slema.

Srbin će peti put u karijeri završiti sezonu na prvom mestu ATP liste. Uprkos operaciji i slabijim rezultatima početkom godine, Đoković je osvojio Vimbldon, titulom u Sinsinatiju je kompletirao 'zlatni masters', a onda je pehare prigrlio i na US Openi i u Šangaju.

Novak Đoković je godinu završio na prvom mestu
Novak Đoković je godinu završio na prvom mestu foto: Reuters

U finalu Pariza izgubio je od Karena Hačanova, a u borbi za trofej na Završnom mastersu u Londonu bolji je bio Aleksandar Zverev.

- Uprkos tome što je izgubio od Zvereva u finalu London, Đoković je pokazao poslednjih nedelja, zapravo poslednjih meseci, da je ponovo na najvišem nivou. Nema mnogo razlike između ovog Novaka sada i Novaka koji je na prvom mestu proveo 122 nedelje i istovremeno bio šampion sva četiri Gren slema - zadovoljan je Beker.

Boris Beker sa Novakom Đokovićem
Boris Beker sa Novakom Đokovićem foto: Fonet

- To što se vratio posle teškog početka sezone i povrede, osvojio Vimbldon i US open, postao dominantan igrač u drugoj polovini godine, pokazuje koliko je mentalno jak i koliko voli ovu igru. Meni, kao njegovom bivšem treneru, je izuzetno drago što što vidim, jer znam da ima šta da pokaže. Vreme koje je proveo van terena mu je pomoglo da se osveži i da shvati koliko zapravo i dalje uživa u igri. Zreliji je.

Srpski teniser će do kraja godine igrati na egzibiciji u Abu Dabiju, a novu sezonu počeće u Dohi.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.