KEVIN ANDERSON: Novak ti ne ostavlja izlaz, ne da ti da nađeš rešenje...Sve vreme radi tačno kako treba
Kevin Anderson, Foto: Reuter/Andrew Couldridge

POHVALA

KEVIN ANDERSON: Novak ti ne ostavlja izlaz, ne da ti da nađeš rešenje...Sve vreme radi tačno kako treba

Sve je ostavio bez teksta u poslednjih nekoliko meseci

Objavljeno:

Sjajne partije koje pruža Novak Đoković u drugoj polovini 2018. godine nikoga nisu ostavile ravnodušnim.

Sve je srpski teniser ostavio bez teksta u poslednjih nekoliko meseci zahvaljujući povratku na prvo mesto posle igračke krize i operacije lakta.

- Novak ti ne ostavlja niti jedan izlaz u meču, ne da ti da nađeš rešenja za probleme na terenu. Sve vreme te drži u fokusu i sve radi tačno kako treba. Kada pogledam šta je učinio proteklih sedmica, nema sumnje da je u vrhunskom izdanju. Sve što je postigao je neverovatno. Nikada, na primer nisam mogao da zamislim da postane toliko dominatan na servisu kao što je poslednjih mesec dana. Mislim da trenutno igra najbolji tenis u karijeri - rekao je Kevin Anderson koji je izgubio od Srbina u polufinalu završnog Mastersa u sezoni.

Rival srpskog tenisera u poslednjem meču sezone zna šta ga očekuje u borbi za titulu u nedelju u 19 časova.

- Novak je najbolji na svetu i igra neverovatan tenis. Moraš da igraš najbolje što znaš ne bi li imao imalo šanse, ali šta god bude, ja ću biti spreman - rekao je Aleksandar Zverev.

Po svemu sudeći, Đokovićevi protivnici će tek da strahuju od njega u 2019. godini.

- Misim da Novaka čeka monstruozna 2019! Sve me podseća na Agasija kada je 1999. osvojio Rolan Garos, Vimbldon i US open.Vidim Novaka kako osvaja Australiju, a onda je odjednom pred novim "Đoker slemom" (misli se na četiri uzastopne grend slem titule 2015/16). Verujem da će nastaviti da dominira. Voz je krenuo punom parom i ne namerava da se zaustavi! - rekao je Bred Gilbert, teniski trener koji je 1999. godine na čelo ATP liste vratio Agasija sa 14. mesta.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.