NOVAK ĐOKOVIĆ OTVORIO DUŠU: Supruga Jelena me je terala da prekinem sa tenisom!
Novak Đoković i supruga Jelena, Foto: Filip Plavčić

nije mu bilo lako

NOVAK ĐOKOVIĆ OTVORIO DUŠU: Supruga Jelena me je terala da prekinem sa tenisom!

Oni su insistirali da prestanem da igram. Ipak, niko ne može da donosi takve odluke umesto mene - rekao najbolji igrač u istoriji srpskog tenisa

Objavljeno:

Digao se iz pepela, kao feniks, vratio se Novak Đoković na prepoznatljiv nivo i spreman je za nova teniska čuda, ali najbolji srpski teniser se osvrnuo na teške momente karijere kada je razmišljao da odustane od profesionalnog bavljenja sportom.

- Ljudi oko mene su mi pružali ogromnu podršku, pogotovo žena i roditelji. Oni su insistirali da prestanem da igram. Ipak, niko ne može da donosi takve odluke umesto mene. Napravio sam pauzu naredne godine, ali to nije bila moja odluka. To je bila želja Boga i mog tela, jer moj lakat nije više mogao da se nosi sa bolom. Lakat mi je bio problem dve godine unazad. Posećivao sam najbolje ortopede širom Severne Amerike, i naravno Srbije i svi su mi govorili da operacija nije bila potrebna - rekao je Novak Đoković.

Naredni izazov za drugog reketa sveta je turnir Masters u Parizu koji počinje 29. oktobra, a onda sledi Završni masters u Londonu.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.