NOVAK JE VELIKI GOSPODIN: To je dokazao poslednjom izjavom pred početak takmičenja u Šangaju!
Foto: Reuters

CAR!

NOVAK JE VELIKI GOSPODIN: To je dokazao poslednjom izjavom pred početak takmičenja u Šangaju!

Đoković je trenutno treći teniser sveta i ima 6.445 poena, Rodžer Federer je drugi sa 6.900, dok je na vodećoj poziciji povređeni Rafael Nadal sa 8.260

Objavljeno:

Najbolji srpski teniser Novak Đoković nakon slabijeg starta sezone uključio se u borbu za prvo mesto ATP liste pošto je tokom sezone osvojio dva Gren Slem turnira i prišao vodećoj poziciji na manje od 2000 poena.

On smatra da borba za prvo mesto još uvek nije završena, a da on i Rafael Nadal mogu da se nađu na tamo na kraju sezone.

- Nisam čuo da je Rafa odustao od čitave sezone. On je i dalje u trci za prvo mesto, na kom se i nalazi trenutno. Drago mi je što sam sebe stavio u poziciju da se borim za svetskog broja jedan - rekao je skromni Novak.

Nole zaliva drvo pred početak takmičenja u Šangaju
Nole zaliva drvo pred početak takmičenja u Šangaju foto: Printscreen/Twitter

Đoković je trenutno treći teniser sveta i ima 6.445 poena, Rodžer Federer je drugi sa 6.900, dok je na vodećoj poziciji povređeni Rafael Nadal sa 8.260.

Pred turnir u Šangaju Nole će imati priliku da se dodatno približi prvoj poziciji, pošto Španac brani 600 poena, dok naš teniser prošle godine nije učestvovao pa bi mu u slučaju osvajanja Španac "bežao" za nešto više od 200 poena.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.