10 ludih situacija koje su obeležile Novakov put ka 6. Australijan openu! (FOTO) (VIDEO)

SVE NA KRALJEVSKOM NIVOU

10 ludih situacija koje su obeležile Novakov put ka 6. Australijan openu! (FOTO) (VIDEO)

Sjajnih 14 dana, 128 tenisera u muškoj konkurenciji, i samo jedan pobednik - srpski igrač
Objavljeno: 15:37h
Od 18. do 31. januara trajalo je Otvoreno prvenstvo Australije prvi reket sveta, Novak Đoković.
Cela planeta pod njegovim nogama: Svet se klanja Noletu! (FOTO) Dve sjajne nedelje za Srbina obilovale su sjajnim potezima
terenu sa publikom, tako i van njega. Ludnica ispred Rod Lejver arene: Nole bacao rekete i patike navijačima u transu! (VIDEO) Dan pre starta turnira, Novak je oduševio novinare na konferenciji naveo "svaki dan jede, i mnogo su zdrave"
većine ljubitelja tenisa. Znate li po čemu će Vilander pamtiti ovaj Australijan open? Po Federeru?!?!
Ma kakav Nole, ovo je hajlajt finala: Tarzan ingliš Korejca nasmejao i Đokovića! (VIDEO)
Na terenu je počelo laganim treningom protiv novajlije Hjeona Čunga 19 godina, ali je pružio dobar otpor protiv Đokoviću je novu titulu među prvima čestitao frontmen svetski poznatog benda! (VIDEO)
Đoković: Endi, veliki si šampion! Želim sve najbolje tebi i Kim! (FOTO) Tada je Novak rekao voditelju programa, Džimu Kurijeu, "da se nada da će opet pričati sa njim", i a onda i poručio ženi Jeleni da "moraju da naprave još jedno dete". A u Melburnu piči srpsko kolo: Novakovi navijači slave ispred Rod Lejver arene! (VIDEO)
Tako se potvrđuje dominacija: Novakov as kojim je osvojio 6. pehar u Melburnu! (VIDEO) Naredna "žrtva" bio je Italijan Andreas Sepi njegov 3:0 u setovima. Bog se na srpskom piše Novak: Đoković po šesti put kralj Melburna! (VIDEO) (FOTO)
Poen koji je trajao i trajao, a na kraju je i Beker skočio iz stolice kada ga je Nole osvojio! (VIDEO) Osminu finala protiv Žila Simona smo svi sa pažnjom pratili skoro četiri i po sata francuskog igrača (6:3, 6:7, 6:4, 4:6, 6:3). Novakov sin gleda tatu u finalu, ali sve vreme doziva mamu! (VIDEO)
Posle tog meča bilo je smeha na terenu, jer je Novak prihvatio koji mu nisu išli nikako od ruke.
Malo je sumnje bilo kod navijača posle tog duela, jer je usledio meč Đoković potrudio da svima dokaže kako je meč protiv Simona posle nešto više od dva sata igre.
Legendarni Rodžer Federer je bio poslednja prepreka pred ulazak u borbu nije dozvolio iznenađenje i rutinski se plasirao
I za kraj, veliko finale i rutinska pobeda nad Endijem Marijem Nije bio možda najbolji Novakov meč na turniru šesti trofej u Melburnu.
Naravno, ne možemo a da ne pomenemo legendarnog novog turnira u Melburnu!

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.