Bili smo nagi u ledenoj kadi, osećaj je bio sjajan! Đoković: Zaista želim da zahvalim US openu...
Foto: Printscreen/Youtube/ATPWorldTour

CAR

Bili smo nagi u ledenoj kadi, osećaj je bio sjajan! Đoković: Zaista želim da zahvalim US openu...

Srbin je slavio nad Mađarom sa 3:1 u setovima posle velike borbe i mnogo muke

Objavljeno:

Najbolji srpski teniser Novak Đoković izjavio je da mu je izuzetno prijala desetominutna pauza koju su organizatori uveli zbog ekstremnih temperatura.

Novak je posle velike borbe u ekstremnim uslovima za igru uspeo da savlada Mađara Martona Fučoviča 6:3, 3:6, 6:4, 6:0.

Ove godine je igračima na raspolaganju pravilo po kome u slučaju ekstremnih vrućina mogu da zatraže pauzu od deset minuta da se osveže. Đoković i Fučovič su tu pauzu iskoristili uoči četvrtog seta.

- Zaista želim da zahvalim US Openu što nam je dozvolio odmor od 10 minuta posle prvog seta. Mislim da nam je obojici bio nephoodan. Ali pravilo je da nam nije dozvoljeno da pričamo ni sa kim od članova našeg tima u svlačionici. Bilo je zanimljivo, jer je fizioterapeut bio nekoliko koraka od mene, i nekako smo uspeli da jedno drugome damo znakove šta treba da radimo, a šta ne - konstatovao je Novak, a zatim se osvrnuo na najzanimljiviji deo priče:

Marton Fučovič
Marton Fučovič foto: AP

- Bili smo nagi u ledenoj kadi! To je bio sjajan osećaj, jer... Zamislite, borite sa protivnikom dva i po sata, a onda ste odjednom u svlačionici, obojica u ledenoj kupki, tu, jedan pored drugog, u istoj svlačionici, a tek treba da završite meč! Neverovatno - rekao je Nole uz veliki osmeh.

Podsetimo, šesti teniser sveta će se u drugom kolu sastati sa Tenisom Sandgrenom koji je bio bolji od Viktora Troickog sa 3:0 u setovima.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.