Znate li po čemu će Vilander pamtiti ovaj Australijan open? Po Federeru?!?!

Čoveče, uozbilji se!

Znate li po čemu će Vilander pamtiti ovaj Australijan open? Po Federeru?!?!

"Objektivni" komentator Eurosporta opet je prevazišao sebe. Na pitanje Barbare Šet po čemu će pamtiti ovaj Gren slem, Šveđanin je iz naftalina izvukao "vrhunsku igru" Švajcarca u prvoj nedelji turnira?!

Objavljeno: 16:06h
Saša M. Stajić

Može da priča da ne mrzi Srbe i Novaka Đokovića, verovatno je to tačno, ali je neverovatno koliko je bivši teniser i šampion, osvajač 7 Gren slem titula, subjektivan kad je Rodžer Federer u pitanju. Bog se na srpskom piše Novak: Đoković po šesti put kralj Melburna! (VIDEO) (FOTO) Mats Vilander ponaša se kao većina publike na najvažnijim svetskim turnirima: zaljubljen je u 34-godišnjeg Švajcarca.

Profimedia

Može Novak da osvoji još 11 Gren slem titula, može da "dere" Federera gde stigne, kao što i čini, može da osvoji šesti Australijan open u karijeri - sve to za "objektivnog" Vilandera nije dovoljno. A u Melburnu piči srpsko kolo: Novakovi navijači slave ispred Rod Lejver arene! (VIDEO) Naime, na pitanje koleginice novinarke Barbare Šet šta su po njemu ključni utisci s ovog AO, Šveđanin je iz naftalina izvukao "vrhunsku igru" Švajcarca u prvoj nedelji turnira?! Vilanderu sigurno nije bilo lako da da Noletu pehar za najboljeg u 2015. godini! (FOTO) - Način na koji je Federer igrao u prvoj nedelji turnira, kao i neverovatna pobeda Anđelike Kerber nad Serenom Vilijams, događaji su po kojima ću pamtiti ovaj turnir!

Reče Vilander i ostade živ. Prebio ga kao mačku: Nole odučio Federera od tenisa i ušao u šesto finale AO! (VIDEO) Ko se još seća pobede Novaka nad istim tim Federerom u polufinalu AO i prva dva seta u kojima je Švajcarac super Srbinu uzeo čitava tri gema...


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.