ĐOKOVIĆ IGRA PROTIV ČILIĆA U VUKOVARU?! Hrvat postavio izazov, Novak ga prihvatio! (FOTO)
Foto: AP

Tri asa traže četvrtog

ĐOKOVIĆ IGRA PROTIV ČILIĆA U VUKOVARU?! Hrvat postavio izazov, Novak ga prihvatio! (FOTO)

Da li je reč samo o senzacionalnoj vesti iz komšiluka koja se temelji na dopisivanju preko Instagrama ili bi zaista moglo nešto da se dogodi? Videćemo

Objavljeno: 11:52h

Sprema li se senzacionalan meč između Marina Čilića i Novaka Đokovića u Vukovaru?! Ako ćemo na osnovu onoga što obojica pišu na Instagramu ne bi trebalo da bude nikakvih problema.

Najbolji hrvatski teniser je pomogao otvaranje teniskog kampa u Vukovaru preko svoje fondacije, a izgleda da planira i da organizuje jedan zanimljiv događaj.

A post shared by Marin Čilić (@marincilic) on

On je na Instagramu objavio fotografije sa hrvatskim fudbalerima Lukom Modrićem i Mateom Kovačićem, koji su nedavno osvojili srebrnu medalju na Svetskom prvenstvu, a sve to začinio ispisanim tekstom:

- Čekamo četvrtog za dubl - napisao je Čilić i prozvao Šimea Vrsaljka i Dejana Lovrena, ali su mu osim njih dvojice u međuvremenu odgovorili brojni asovi iz sveta sporta.

Za učešće na turniru se osim Mandžukića, Rakitića, Ivana Klasnića, braće Sinković (veslača), tenisera Matea Pavića i Ivana Dodiga, prijavio i najbolji srpski igrač - Novak Đoković.

Komentar Novaka Đokovića na izazov Marina Čilića i hrvatskih fudbalera
Komentar Novaka Đokovića na izazov Marina Čilića i hrvatskih fudbalera foto: Printscreen/Instagram/marincilic

- Mogu li ja nekako da se prijavim? Šta je potrebno da se prođe kasting? Imam i ja HEAD reket - poručio je srpski teniser u komentarima, a to je izazvalo opšti delirijum među svim Čilićevim fanovima na Instagramu.

Brojni Hrvati i ljudi iz celog sveta su počeli da govore koliko bi to bilo sjajno i bili oduševljeni predlogom da Novak i Čilić odigraju egzibicioni meč u Vukovaru.

Međutim, ovo će ostati samo na senzacionalističkoj vesti iz hrvatskih medija, makar kada je u pitanju igranje meča u Vukovaru, jer kako Espreso saznaje, najbolji srpski teniser nema u planu igranje meča u Vukovaru.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.