Sportski urednik Espresa na Happy TV: Zašto je Đokovićeva titula značajnija za sport od pobede Francuza u finalu Mundijala? (VIDEO)
Foto: Youtube / Printscreen

I naš glas da se čuje

Sportski urednik Espresa na Happy TV: Zašto je Đokovićeva titula značajnija za sport od pobede Francuza u finalu Mundijala? (VIDEO)

Neizostavno je bilo dotaći se i glavne zvezde finala Mundijala i dodele medalja, predsednice Hrvatske, Kolinde Grabar Kitarović

Objavljeno:

Sportski urednik Espresa, Uroš Marjanović, gostovao je u ponedeljak u Jutarnjem programu na "Happy TV" kod Milomira Marića, povodom završetka Vimbldona i Svetskog prvenstva u Rusiji. Tom prilikom su sumirani utisci o upravo završenom Mundijalu i najprestižnijem teniskom turniru na svetu na kome je konačni trijumf odneo Novak Đoković.

Novak Đoković posle osvajanja Vimbldona
Novak Đoković posle osvajanja Vimbldona foto: EPA/Gerry Penny

Zašto je trijumf srpskog tenisera u Londonu značajniji za svet sporta, ne samo za Srbiju, u odnosu na pobedu Francuza u finalu fudbalskog šampionata planete možete čuti iz ugla sportskog novinara.

Neizostavno je bilo dotaći se i glavne zvezde finala Mundijala i dodele medalja, predsednice Hrvatske, Kolinde Grabar Kitarović. Kakvo mišljenje o svemu tome ima sportski urednik Espresa možete poslušati i pogledati na snimku ispod.


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.