ČUVAJ SE, FEDERERE, NOLE DOLAZI PO REKORD! Reči legende tenisa naići će na veliko odobravanje kod srpskih ljubitelja belog sporta!
Foto: Reuters

I bolje čuvaj se...

ČUVAJ SE, FEDERERE, NOLE DOLAZI PO REKORD! Reči legende tenisa naići će na veliko odobravanje kod srpskih ljubitelja belog sporta!

Henman veruje da je posle četvrtog Vimbldona Đoković još "gladniji" pobeda i trofeja

Objavljeno: 16:45h

Bivši britanski teniser Tim Henman kaže da ne bi bio tako opušten da je na mestu Rodžera Federer koji u svom vlasništvu drži rekord sa najviše osvojenih Gren slem titula (20).

Novak Đoković je na Vimbldonu osvojio 13. prestižni teniski trofej, a Tim Henman veruje da bi u budućnosti mogao da nadmaši Švajcarca, jer Srbin može da igra na vrhunskom nivou sigurno barem još nekoliko godina.

- Kada gledate budućnost pre svega je bitna Novakova fizička sprema. Nema problema sa kolenom, kukovima, kičmom, može da igra još mnogo godina. Neverovatno je pomisliti da je Rodžer Federer sa 20 grend slem titula i dalje u opasnosti da bude nadmašen. Ovaj Vimbldon je definitivno vratio Novaka iako će mnogi reći da je predaleko - smatra Britanac.

Henman veruje da je posle četvrtog Vimbldona Đoković još "gladniji" pobeda i trofeja.

- Navijači znaju da je imao dve teške godine, što se odrazilo na njegov rejting sa prvog na 21. mesto. Bila je ogromna razlika u osvajanju grend slem titula, ali ovaj broj 13 mu je bez sumnje dodatno povećao strast i glad. Nivo njegove igre pokazuje da se vratio na najviši nivo - rekao je Henman.

BONUS VIDEO: FRANCUZI DOMINIRAJU EGZITOM: Pogledajte ludnicu koja je nastala u Novom Sadu posle gola Mbapea (KURIR TV)

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.