BEKER PADA SVE NIŽE I NIŽE! Legendarni teniser i nekadašnji trener Novaka Đokovića uhvaćen sa lažnim pasošem! (VIDEO)
Foto: EPA/Facundo Arrizabalaga

DIPLOMATSKI SKANDAL!

BEKER PADA SVE NIŽE I NIŽE! Legendarni teniser i nekadašnji trener Novaka Đokovića uhvaćen sa lažnim pasošem! (VIDEO)

Prošle godine je proglasio bankrot, zatim raskinuo saradnju sa Noletom a sada ovo

Objavljeno: 20:05h

Od ranog popodneva cela sportska javnost bruji o ovom skandalu!

Boris Beker koristio je lažni diplomatski pasoš dok je putovao svugde po svetu, saopštio je ministar spoljnjih poslova Centralnoafričke Republike Čerubin Morubama.

Legendarni teniser i nekadašnji trener Novaka Đokovića je u aprilu stupio na poziciju atašea u Centraloafričkoj Republici i to mu, kako tvrde njegovi advokati, daje imunitet, odnosno, štiti ga od tužbi pošto je proglasio bankrot.

Međutim, u Centralnoafričkoj Republici tvrde da Beker koristi pasoš sa serijskim brojem, koji se poklapa sa pasošom ukradenim 2014. godine!

Pravni tim Bekera je ranije pred sudom u Velikoj Britaniji naveo da uloga atašea za sport, kulturna i humanitarna pitanja znači da je Nemac "pokriven" Konvencijom o diplomatskim odnosima iz 1961. godine.

Njegovi advokati su naveli da Beker može biti podvrgnut nekom pravnom postupku samo uz saglasnost ministra spoljnih poslova Velike Britanije Borisa Džonsona i njegovog kolege iz Centralnoafričke Republike.

Beker, koji živi u Velikoj Britaniji, proglasio je bankrot u junu 2017. godine. On je u pokušaju da smanji dugove prodao neke od trofeja koje je osvojio, uključujući i trofeje sa Vimbldona.

I dok njegovog oca lome talasi sa svih strana, njegov sin Elias šećka po modnim pistama kao model na reviji Dolče i Gabane.

BONUS VIDEO: Slavlje srpskih navijača na Trgu Nikole Pašića posle gola Aleksandra Kolarova

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.